9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
  • Q:
    Bijdrager
    joes

    airplay-ATV 2 probleem

    Hallo,
    Al verschillende topics gelezen, veel geprobeerd, tot nu toe zonder succes.

    Wat is mijn probleem:
    Vrij plotseling kreeg ik het probleem dat ik vanaf de imac, iphone en ipad de ATV niet meer kan bedienen.
    Kan geen film of muziek vanaf apparaten starten.
    Vaak wordt de bibliotheek niet eens gevonden. Is deze wel gevonden dan draait er een ander nummer dan op de ATV.
    Airplay blijft maar verbinding zoeken.
    De laatste update van ATV heeft dit niet kunnen verhelpen. Het andere probleem met de thuisdeling (telkens opnieuw inschakelen) is hierdoor wel opgelost.
    Wat heb ik allemaal geprobeerd:
    -herstellen en herstarten
    – via itunes herstel
    – downgrade naar 5.0
    – stekkers eruit
    – netwerk en mac opnieuw opstarten
    – update van app remote

    En nu, ik weet niet zo goed waar ik nu nog moet zoeken !
    Iemand een idee ??

    Bijdrager
    Ostinato

    Zitten alle apparaten wel op hetzelfde Wifi-netwerk?

    Bijdrager
    Marco85

    ATV helemaal resetten

    Bijdrager
    Mekkertje

    Google even op ATV2 ipv6.

    Ik had ook regelmatig verbindingsproblemen tussen mijn ATV2 en mijn MBP. Na het uitzetten van ipv6 is het bij mij veeeel beter geworden.

    Bijdrager
    knippie

    Dat probleem heb ik ook een paar keer gehad.
    Ik heb toen de remote app verwijderd en weer opnieuw geïnstalleerd, dat werkte wonderwel.
    Misschien werkt het bij jou ook.

    Bijdrager
    joes

    Dank voor de reacties.

    Alle apparaten zitten op hetzelfde netwerk.
    ATV heeft al een reset via itunes gehad, volledig herstel uitgevoerd.
    Apps zijn verwijderd en opnieuw geinstaleerd.
    ipv6 zegt mij niets, zal hier eens op googlen.

    Hopelijk komt het nog een keer goed….

    Bijdrager
    joes

    @Mekkertje, dank je, deze tip,heeft mij geholpen.
    Alles werkt eindelijk weer zoals voorheen.
    Ik de IPv6 op link local moeten zetten, geen idee wat dit verder inhoudt….een echte “uit” optie zat er nl niet tussen.

    Bijdrager
    joes

    Helaas te vroeg gejuicht ….alles getest en het werkte goed.
    Een uur later fout code 150006 !

    Nog meer tips?

    Bijdrager
    joes

    Ondertussen de IPv6 via de terminal helemaal op “off” kunnen zetten.
    Tot nu toe nog steeds met succes !

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.