4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  F vd Geest

  ADSl en MacOS X: Digitunnel

  Tja, PPTP GUI is gratis, maar er is ook een programma dat ‘Digitunnel’ heet en zich naadloos in de systempreferences zet. Er komt keurig een symbooltje rechts in de menulijst waar je heel simpel kunt ‘connecten’ en ‘disconnecten’ – zo ver wbt goed nederlands! Het werkt uitstekend samen met OS X 10.2 en ADSL MxStream. Het is niet gratis: 58 US Dollar, maar het werkt snel, probleemloos en zeer makkelijk.
  Je kunt het een maand lang testen, kijk op:
  http://www.gracion.com/vpn/

  Bijdrager
  jamba

  Ziet er leuk uit .Mijn vraag is moet je dan steeds je wachtwoord in toetsen of is dat dan voorbij?Of beter gezegd als ik mijn mac aanzet dan heb ik meteen verbinding?

  Ik zou dat graag willen weten.

  Aljo:P :lol:

  Bijdrager
  F vd Geest

  Nee, je hoeft geen wachtwoord in te tikken zoals in pptp gui, je hebt een ikoontje bovenin de menubalk waarmee je simpel kan verbinden en verbreken. En: als je wilt kun je bij de voorkeuren opgeven dat er bij het starten van de machine automatisch ingelogd wordt

  Bijdrager
  alexje

  Je kunt ook je adsl alcatel modem hacken.
  Dat heb ik gedaan en het werkt ontzettend goed.
  De verbinding is iets sneller en veel stabieler en je hoeft nooit meer “online” te gaan want je modem werkt als router en is voortdurend online.
  Kijk voor de hack op:

  http://www.weethet.nl of op http://www.sateh.com

  je moet het natuurlijk wel goed doen. Je kunt je modem verpesten maar ik heb nog van niemand gehoord dat dat daadwerkelijk is gebeurd!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.