4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  samb

  Activity Monitor crasht

  tja, ineens crasht m’n Activity Monitor als ik ‘m opstart … console log geeft als foutmelding “2004-08-25 20:41:55.019 Activity Monitor[374] The tool is not setuid root – please repair the privileges” … ‘k heb dus al een paar keer de priv. gerepareerd, maar zonder resultaat … als ik met “get info” naar de file kijk, is er niets speciaals te zien, maar als ik dat doe met “FileExaminator” geeft hij aan dat deze file enkele TB! groot is … wat natuurlijk niet klopt … enfin, ik wilde Activity Monitor van m’n Panther-cdrom copiĆ«ren, maar ik vind ‘m niet … heeft iemand enig idee waar ik dat progje kan vinden? … iemand iets gelijkaardigs ondervonden? … verder werkt alles prima …

  Bijdrager
  aaike

  Het lost je probleem natuurlijk niet op, maar als je op zoek bent naar de getallekes en niet vies bent van de terminal kan je het commando top eens gebruiken.

  Als je wat visueels in de dock wil Cycles is bij mij nog nooit gecrashed (zoek eens via google is van het niet meer bestaande caffeinesoft en is mogelijks te vinden op http://www.stone.com )

  Bijdrager
  was frans

  soortgelijk probleem gehad, ook privileges toen hersteld en vervolgens deed het het weer een keer en toen was het weer mis, weer privileges hersteld en bij de derde keer bleef het gewoon werken….

  Bijdrager
  junkiesxl

  Misschien de prefs ervan ns weggooien

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.