5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:

  Bijdrager
  loucrielens

  Aanschaf iPhone 8: daalt de prijs nog?

  Beste allemaal,

  Ik ben van plan binnenkort de iPhone 8 aan te schaffen. Het plan is dit binnen maximaal 1,5 maand te doen. Nu is na 10 september (na het Apple event) de prijs van de iPhone 8 al flink gedaald. Mijn vraag is: gaat de prijs van de iPhone 8 binnen 1,5 maand nog significant dalen? Of kan ik de telefoon net zo goed nu al kopen?

  Ik hoor graag wat jullie hiervan weten!

  Groetjes,

  L


  Bijdrager
  Kuifje_007

  Apple kennende zal de prijs van zijn producten vast en zeker niet snel dalen.

  Momenteel kost iPhone 8 539 euro en dat zal wellicht 1 jaar zo blijven.

  • Deze reactie is gewijzigd 2 dagen, 14 uur geleden door  Kuifje_007.

  Bijdrager
  loucrielens

  Hartelijk bedankt! Laatste vraag: houden andere winkels, zoals coolblue, belsimpel en mediamarkt deze prijs ook aan? Of verwacht je dat deze winkels binnenkort wel de prijs laten dalen?


  Bijdrager
  Shmoo

  Meestal stunten die links of rechts wel een beetje met de prijs. Dat komt omdat zij in volumes inkopen en ook meteen afrekenen bij Apple. Dan krijg je kortingen waardoor je iets meer kan stunten. De vraag is alleen of ze dat nu gaan doen. Ik denk het niet omdat mensen nu sowieso wel wen telefoon kopen. Ze hebben zitten wachten op informatie rondom de nieuwe generatie. Nu deze uit is weten ze of die voor hun is of niet, bij neem kopen ze een oudere …

   

  Echter, providers zoals Vodafone, KPN, T-Mobile hebben verkopen van telefoons als core business. Wanneer mensen een nieuw mobieltje nodig hebben gaan ze vanuit nature nog altijd naar een telefoonprovider. De Vodafones van deze wereld verkopen dus nog altijd meer iPhones dan de MediaMarkt en CoolBlue’s van deze wereld.

   

  Dat zie je ook. Als je een iPhone 8 koopt bij Vodafone incl. een abonnement dan is het toestel goedkoper dan waar ook in Nederland.

   

   

  Heel veel mensen begrijpen dit niet omdat ze te veel in termen denken. Sim-Only bestaat niet.  Als je bij Vodafone een abonnement neemt van laten we zeggen 5GB per maand en je tikt het toestel meteen voor de volle 100% af dan is je abonnementsprijs die overblijf gelijk aan de Sim-Only prijs van hetzelfde abonnement. Vroeger had je nog heel erg dat abonnementen waar een telefoon bij zat duurder waren dan een Sim-Only. Dat is niet meer. Abonnementen met telefoon zijn duurder omdat je telefoon er bij opgeteld wordt. Betaal je die telefoon meteen volledig af dan blijft dezelfde kale Sim-only prijs over.

   

  Kortom als je toch al van plan was op bij X provider je abonnement te verlengen of af te sluiten kijk dan of je daar het toestel niet ook meteen kunt afrekenen. Ben je goedkoper uit.

   


  Bijdrager
  Kuifje_007

  <p class=”cite”>loucrielens op 13 september 2019 om 23:50</p>
  Hartelijk bedankt! Laatste vraag: houden andere winkels, zoals coolblue, belsimpel en mediamarkt deze prijs ook aan? Of verwacht je dat deze winkels binnenkort wel de prijs laten dalen?

  Bij grote winkels zoals Mediamarkt, Bol.com of Coolblue kunnen wellicht stunten met kortingen. Dan zal je de komende weken/maanden hun prijzen in de gaten moeten houden maar ik verwacht niet dat het meer dan 50 euro korting zal zijn. Je zou kunnen wachten tot black friday maar dan moet je wel flink dosis geduld hebben tot eind november.

  • Deze reactie is gewijzigd 2 dagen geleden door  Kuifje_007.
5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.