5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  macferdi

  27" iMac schermprobleem.

  Sinds kort valt het mij op dat er wazige grijze strepen in mijn scherm zitten. Net of er hele banen pixels niet goed op kleur komen. Op een witte ondergrond zie je dat het beste. Ik heb de glasplaat losgehaald om te kijken of het in de glasplaat of het scherm zat. Het zat in het scherm. Het zit linksboven in het scherm. In het donker valt het het meeste op.
  Tevens lijkt het of de rechtsonder hoek feller/ geler licht geeft.
  Soms lijkt het of het beeld heel even flikkert.
  Wie kent dit probleem?

  De iMac is in maart geleverd via de macstore maar ik heb geen extra applecare genomen. Als ik dit aan wil bieden voor garantie moet ik de iMac zelf wegbrengen naar een reseller? Of is het handiger om toch nog een applecare te nemen? Dan komen ze je iMac ophalen begreep ik?

  Het is al mijn tweede iMac, de eerste was gelijk uit de doos al niet goed. Maar goed…

  Bijdrager
  Hansi2124

  Je hebt jezelf al 2 keuzes gegeven:
  teruggaan naar de Macstore (bedoel je de Apple Store misschien?) en daar onder garantie laten repareren (dan ben je hem dus een paar weken kwijt);
  Apple Care kopen. Dan wordt je iMac (volgens mij) opgehaald door Apple of zelf naar een APR brengen en kan je misschien een vervangend exemplaar krijgen tijdens de reparatieduur.

  Bijdrager
  macferdi

  Ja, de Apple store bedoelde ik….

  Bijdrager
  macferdi

  Afgelopen week is mijn iMac opgehaald en zoals het nu lijkt komt er een nieuw lcd scherm in. De grijzige strepen en vlekken begonnen zich steeds verder uit te breiden.

  Bijdrager
  Hansi2124

  We wachten het af…..

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.