3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  randyhereman

  24″ monitor voor mijn macbook

  Hallo allemaal…

  Ik ben op zoek naar een goed werkend 24″ scherm voor mijn macbook. Grafisch hoeft het niet het beste van het beste te zijn. Het gaat er vooral om, om op meerdere tafels on-line te pokeren. Ook zal ik er af en toe een filmpje op bekijken.

  Mijn budget is rond de 300 euro en heb al even gekeken op tweakers.nl en vond dit scherm.
  http://www.4launch.nl/shop/product/053313/samsung-tft-monitor-245b–24—dvi–zwart-/tweakers

  Heeft iemand hier ervaring mee? Werkt het goed op een macbook? Zijn er nog dingen waarop ik moet letten?

  Verder was ik benieuwd (zit nu in brazilie, dus kan niet ff langs de apple store) wat zo’n kabel kost om het beeldscherm op je macbook aan te sluiten.

  Ben benieuwd naar jullie reactie’s. Als jullie nog suggesties hebben. Let me know..

  Bijdrager
  enigmacodedname

  Ik heb erg goede ervaringen met deze monitor. Ik werk ermee op mijn werk en het is gewoon een erg prettig beeldscherm. Hij roteert goed op de voet en kan zelfs als je even de achterkant losmaakt, ontgrendeld worden om verticaal gedraaid te worden. Door de dvi- en vga-aansluitingen, kun je hem op meerdere computers tegelijk aansluiten en switchen van input.

  Enig nadeel is dat hij soms last heeft van een verkeerd doorgegeven signaal. Ik weet niet of dat aan de monitor of aan mijn kabel ligt, maar af en toe is mijn beeld erg blurry en soms knipperen een heleboel pixels blauw. Een herstart van mijn mac is dan genoeg om het probleem op te lossen, dus het is te overkomen.

  Ik heb persoonlijk voor de 24 inch-versie gekozen, omdat de resolutie van 1920 bij 1200 pixels voldoet aan mijn minimum schermeisen. Hiervoor had ik een 22-inch monitor van 1680 bij 1050 pixels, maar dan heb ik net niet voldoende screen real estate.

  Al met al zou ik hem je best kunnen aanraden. Succes met het maken van je overweging.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.