4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  steene

  2 vraagjes (wordpress, css, php en "journalistiek" gerelateerd)

  De site waarover het gaat is de volgende: http://www.cineme.be!

  Ik weet in geen 100 jaar hoe het komt, of er een bericht voor verantwoordelijk is, mijn code, mijn css… Ik weet het NIET. Maar alle tekst staat plots in BOLD? Is er iemand die het wel ziet, mijn ogen zien door de code het bos niet meer.

  Daarnaast (mijn tweede vraag) dit is mijn film-project, levert me niets, behalve af en toe een recensie dvd dan, op. Maar mochten er mensen zijn die hier met de sporadische DVD tevreden mee zouden zijn. En met andere woorden willen meehelpen aan CINEME, graag!

  We zoeken ofwel artikel schrijvers (liefst met beetje kennis van photoshop) ofwel iemand die nog kan helpen met het PHP aspect van de site.

  Ik heb nog ideeën die ik gewoon zelf niet kan uitvoeren.

  Laat maar iets weten via stijnvth(@)gmail(dot)com

  Bijdrager
  steene

  Oké, ik zag plots weer bomen ipv. bos. Het BOLD probleem is opgelost. In een excerpt van een artikel stond een < strong > tag geopend maar niet meer gesloten. Dat was dus het stomme probleem.

  Bijdrager
  Ree

  Hoi Steene, dat probleem met die strong tag kan nog erger worden als een P, DIV, of TABLE of wat ook open gaat en niet meer dicht.
  Om dit op te lossen heeft wordpress een functie die je kunt gebruiken; balanceTags()
  .
  Normaal past WordPress dit filter automatisch toe, maar blijkbaar gaat dat bij jou niet altijd goed. Mocht je meer willen weten, laat het even weten (ik zal dan een stukje code van je moeten inzien zodat ik de aanpassing voor je kan maken, als je er niet uitkomt)
  .
  Wat betreft het tweede deel (artikel schrijvers); dat is niet mijn ding en kan ik je dus niet mee helpen.

  Bijdrager
  steene

  Dag beste one-more-thing vrienden, hier ben ik weer…

  Ik ben eigenaar van cineme.be en ben op zoek naar iemand die kan programmeren in PHP. Voorlopig doe ik alles zelf maar er zijn een paar dingen die ik niet kan.

  Mochten er mensen zijn, in feite is 1 iemand al voldoende ;-), die bereid is ons te helpen?

  meer info via [email protected]

  Daarnaast (nogmaals) mochten er hier nog mensen zijn met een passie voor film en een vlotte pen, die willen meewerken aan de site. Qua inhoud weliswaar bedoel ik dan. Ook jullie zijn welgekomen!

  Vriendelijke bedankt!
  Stijn

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.