9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Inactief
  Anoniem

  2 albums downloaden

  Ik wil graag voor mijn vrouw de cd’s van nick en simon via itunes kopen maar ze zijn beide 9.99 euro. toch zie ik wel een plus teken erbij staan. klopt het dat ik deze dan onbeperkt kan branden op cd voor auto en voor in huis? of zie ik wat over het hoofd. wie met itunes account kan even meekijken?

  Plus was toch 1.29 euro per nummer?

  Bijdrager
  Nietzman

  Wás ja. De prijs is inmiddels gelijk getrokken.

  Inactief
  Anoniem

  Dus ik kan ze op 2 cd’s branden voor thuis en in auto? en als ik nu is via time machine terug ga in de tijd (mocht dat nodig zijn) dan kan ik ze nog wel blijven gebruiken neem ik aan?

  Bijdrager
  Pieterr

  Lees dit even: Gebruiksrechten op aankopen uit de iTunes Store

  In de iTunes Store worden ook nummers aangeboden die vrij van DRM zijn, afkomstig van deelnemende platenlabels. Deze DRM-vrije nummers, met de naam “iTunes Plus”, kennen geen gebruiksbeperkingen en bevatten codering van een hogere kwaliteit.

  Inactief
  Anoniem

  Gekocht:D Ik moet je zeggen dat ik het bericht van Pieter gelezen had, maar ik wilde het zeker weten. Was eigenlijk voor eerst dat ik een album kocht. Kocht wel is wat losse singles, maar die brandde ik op cd en verder niets.

  Bijdrager
  Pieterr

  Het is sowieso verstandig om de in de iTunes Store gekochte liedjes op een CD te branden, direct na aankoop, als backup. De Apps kun je makkelijk nog een keer downloaden, maar voor de liedjes moet je wat meer moeite voor doen (contact opnemen met Apple) om opnieuw te downloaden zonder kosten.

  Inactief
  Anoniem

  Na aankoop meteen Time Machine laten lopen. Of is dat niet voldoende? Heb ook op externe schijf de map Itunes gekopieerd, of herkend iTunes die niet meer als ik ooit de orignele map verwijder en de kopie terugplaats?

  Bijdrager
  Pieterr

  Als je de gedownloade files nog hebt (.m4p) herkent iTunes jou als rechtmatige eigenaar omdat je iTunes account in de bestanden is opgeslagen. Zolang je ergens een kopie hebt van de bestanden, zit je dus safe. Als je de tracks naar een gewone audio CD brandt, ben je ook meteen van de DRM protectie af.

  Inactief
  Anoniem

  zijn m4a bestanden dus neem aan al de bestanden zonder beveiliging. was itunes plus

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.