7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:
  Bijdrager
  LordMac

  15″ Macbook Pro, Mid 2014 aansluiten op een 21.5″ iMac, Mid 2011

  Ik heb een Macbook Pro die voor mijn werk op Windows 10 draait via Bootcamp en een oude iMac. Omdat ik thuis werk (zoals vele van jullie) zou het fijn zijn als ik de iMac als extra beeldscherm kan gebruiken.

  Ik heb het geprobeerd met een Mini-displayPort naar Mini-displayPort kabel, maar daar reageert hij niet op. Zou ik met een Mini-displayPort naar HDMI kabel meer succes hebben? Of zijn er andere mogelijkheden?

  Bijdrager
  JoopJoopJoop

  Als het mogelijk is dan alleen rechtstreeks van Thunderbolt naar Thunderbolt.

  Bijdrager
  LordMac

  Had het dan ook niet moeten lukken met een Mini-displayPort naar Mini-displayPort kabel? Daarmee wordt ook video en audio verstuurd via diezelfde poorten.

  Bijdrager
  JoopJoopJoop

  Heb je alle noodzakelijke softwarematige instellingen gedaan?

  Bijdrager
  Wilbert
  Moderator
  Night

  Je moet wel op de iMac ⌘-F2 indrukken, niet op de laptop. Werkt het niet direct, dan eerst even de MDP-2-MDP kabel loskoppelen en dan beide machines herstarten. Kabel er weer in en nogmaals proberen. Jouw iMac moet in ieder geval wel compatible zijn met deze functie.

   

  Let er wel op dat de iMac maximaal macOS High Sierra (10.13) mag draaien. De functie werkt niet in Mojave of Catalina. Ook werkt het niet i.c.m. Bootcamp en Windows. Wil je deze functie gebruiken met Windows, dan moet je dit via emulatie-software (Parallels, VMware) draaien.

  Bijdrager
  hans dorsman

  Je kun ook de 2 computers los van elkaar draaien. Gewoon op de iMac openen wat je wilt lezen en werken op de MacBook of andersom.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.