3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  Jurien73

  13 inch Macbook air van 3 dagen aut

  Hallo ik heb woensdag tijdens de BTW actie van media markt een nieuwe macbook air gekocht.
  Ik gebruik hem helemaal niet intensief. Net bij RTL XL (RTL Gemist) begon hij vast te lopen en hoor de je een raar geluid. Het enge wat ik kon doen was hem op nieuw opstarten door hem via de uit knop uit te klikken. Ook is hij zo nu en dan erg slome. Ik gebruik dan alleen de web brouwser. zal ik er meet terug gaan of niet? en zo ja kan je hier wel mee terug?

  Het gaat hier over een nieuwe macbook air van 13 inch het is het instap model.

  Alvast bedankt Juriën

  sorry voor de mogelijke taal, Grammaticale vouten ik heb dyslexie

  Bijdrager
  Rholerio

  Beste Juriën,

  Volgens mij is bij elke winkel het zo dat als je een product koopt dat binnen 14 mag terug brengen (natuurlijk wel in originele staat). Is dit nou niet het geval gaan ze hem waarschijnlijk opsturen en ben je hem een poosje kwijt. Wat je ook nog even kan proberen is de MacBook uitzetten. En bij het aanzetten de toetsencombinatie option-command-p-r in te drukken. Als dit niet werkt moet je gewoon even naar Mediamarkt rijden.

  Groeten Jannes,

  Bijdrager
  Jurien73

  Hallo,

  mijn macbook air doet het wel.
  Maar ik heb het idee dat er wat mee is. Dit door dat hij bijv. gister avond gewoon vastliep en niks meer deed. (Dit had ik niet verwacht van een mac)
  ik kon toen niks en heb hem via de knop op het toetsenbord op nieuwe op gestart. Ook is hij zo nu en dan sloom. Ligt dit dan aan mij of is de Macbook gewoon niet goed? moet ik hem schoon maken? Als het het geval is dat hij het niet goed doet dan is mijn ervaring met mediamarkt zo dat je dan zo snel mogelijk terug moet dan word je het beste geholpen van daar dat ik de vraag stel of het aan de mac licht.

  Alvast bedankt

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.