6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Bijdrager
  Apple Focus

  10000 mails van apple in totaal en 10 per seconde

  Beste omt’ers,

  Ik zit met een heeeeel groot probleem. Ik krijg van de apple support heel veel mails van mensen de vragen stellen en mensen die antwoorden. Hier heb ik nooit last van gehad. Hoe schrijf ik mij uit voor die mails? Ik kan ook al niet meer inloggen op mijn account van de apple support.

  Alvast bedankt,

  Sion

  Bijdrager
  thomth

  gaat het om mails van apple discussion forums?

  Bijdrager
  Apple Focus

  Ja. En of ik mails wil ontvangen heb ik allemaal no. De teller staat ondertussen op 16000. Ik heb ook al naar apple gebeld en die vinden dit al heel raar. Ze zeggen dat ze er alles aan zullen doen om me te helpen. Hier nog tips misschien?

  Geblokkeerd
  Anoniem

  En dit krijg je op je hoofd-mailadres? Ik zou in ieder geval eerst zorgen dat het in de reclame map terecht komt zodat je er geen last van hebt. Verder heb ik geen idee hoe hun systeem werkt, maar als inderdaad alles op “no” staat is er niet veel meer wat je kan doen. Of kun je het account daar opzeggen en opnieuw aanmaken (als je niet meer in kan loggen kun je toch om het wachtwoord vragen?)

  Moderator
  Mac Daddy

  Je zou toch denken dat dit een error in de functionaliteit van de discussion forums is en er meer mensen last van hebben?

  Krijg je mails van reacties die ook dan geplaatst zijn of ook van oudere berichten?

  Bijdrager
  Apple Focus

  Het is gestopt na 40000 mails! Ze hebben bij apple iets geblokkeerd zodat ik via de community geen mails maar zou ontvangen.
  Toch heel erg bedankt voor jullie reacties!

  Sion

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.