3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  schuurr

  1 vinger sleepvergrendeling

  Beste mede omt-ers

  Ik heb een probleem met de sleepvergrendeling.
  Het volgende is het geval. Allereerst is het zo dat al mijn systemen helemaal up to date zijn. Ik gebruik op al mijn devices zeg maar de nieuwste programma’s.

  Op mijn iMac en Macbook air 11 inch heb ik mijn trackpad dusdanig ooit ingesteld dat ik 1 vinger sleepvergrendeling kan gebruiken. Ik vind dit ideaal. Nu is het zo dat ik dat daarop nog steeds kan gebruiken alleen kan ik het niet meer instellen. Ik denk na de laatste update naar Lion dat er iets veranderd is namelijk 3 vinger sleepvergrendeling. Ik kan dit ook niet meer wijzigen. Ik heb laatst een clean install gedaan op mijn macbook pro en hierop kan ik nu op geen enkele wijze meer de 1 vingersleepvergrendeling (dubbele woordwaarde, altijd leuk….) instellen. De enige mogelijkheid om in te stellen is drievingersleepvergrendeling!!!! (zie foto)

  Heeft iemand een oplossing??? Deze afbeelding is op al mijn macs te zien ondanks dat ik dus nog steeds op de air en imac 1 vingersleepvergrendeling kan gebruiken…

  Alvast bedankt
  Richard

  Bijdrager
  schuurr

  Deze foto is duidelijker denk ik…..

  Bijdrager
  formulefan

  hier ben ik ook wel nieuwsgierig naar, want ik heb hetzelfde gehad. Ben nu wel redelijk gewend aan 3 vinger, maar die klikvergrendeling was idd wel makkelijker.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.