Adverteren op One More Thing

Op One More Thing kunt u uw product, dienst of bedrijf onder de aandacht brengen van meer dan 850.000 unieke bezoekers per maand. Elke OMT’er is uniek, maar een aantal kenmerken komen bovengemiddeld vaak voor bij onze bezoekers:

  • tussen de 15 en 35 jaar
  • overwegend mannelijk
  • geïnteresseerd in technologie, gadgets en de online wereld
  • bovenmodaal inkomen
  • werkzaam in creatieve sectoren

Wij bieden verschillende mogelijkheden tot adverteren.

Rectangle- en leaderboard-banners
Voor grote adverteerders zijn we aangesloten bij WebAds, waar we in het Innovator-kanaal zitten. Voor kleinere adverteerders kunnen wij de advertentieblokken naar eigen wens invullen met statische of rich-media uitingen. Ook door de bezoeker geïnitieerde expandibles, billboards en floor-ads behoren daarbij tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Header takeover
De OMT header die boven iedere pagina zichtbaar is, kan gehuurd worden voor commerciële boodschappen. Zo’n zogenaamde ‘header takeover’ zet uw boodschap écht op de kaart voor iedere bezoeker. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gesponsorde artikelen
Berichten op OMT kunnen gesponsord worden. Je kunt je bedrijf dan in overleg met ons associeren met een onderwerp dat er goed bij past. Omdat we bij OMT onze redactionele onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, is het niet mogelijk om eigen product- of bedrijfsreviews te sponsoren (advertorials). Neem meer informatie over gesponsorde posts contact met ons op.

Podcast sponsoring
De One More Thing podcast is één van de langstlopende podcasts van het Nederlands taalgebied. Er zijn drie formats: de audiopodcast OMT Café, de live video talkshow OMT LIVE en korte video specials. Uw audio- of videoboodschap in de OMT podcast bereikt een trouwe groep luisteraars en kijkers. Neem voor meer informatie contact met ons op.