Fotografie: grote update Affinity Photo, Enlight tijdelijk gratis

Goed nieuws voor iedereen die met fotografie bezig is. De populaire app Affinity Photo voor iPad is bijgewerkt en het geliefde Enlight is tijdelijk gratis.

1 reactie

Rotterdam krijgt dé perfecte plek voor een Apple Store

Er is al enige tijd geen nieuwe Apple Store meer in Nederland geopend, dus het is tijd voor uitbreiding. Naar Rotterdam bijvoorbeeld!

15 reacties

iSim: nieuwe simkaart zit verwerkt in smartphone-chip

De iSim komt eraan. Deze nieuwe simkaart zit direct in smartphone-chips en neemt amper ruimte in beslag. Zo is er plaats voor bijvoorbeeld een grotere accu.

7 reacties

‘AirPods krijgen nog dit jaar grote vernieuwing’

Apple werkt aan een nieuwe versie van de AirPods. Die moet nog dit jaar verschijnen, waarschijnlijk in september samen met de nieuwe iPhone.

1 reactie

Tim Cook: “Muziek verliest de menselijke maat”

Met Apple Music en HomePod legt Apple de nadruk meer dan ooit op muziek. Reden voor Tim Cook om Apple's kijk op muziek toe te lichten.

22 reacties

iOS 11.3: alle nieuwe animoji op een rij

iOS 11.3 komt eraan en het is een grote update. Er zijn talloze nieuwe functies en extra goed nieuws voor iPhone X-bezitters: er komen nieuwe animoji!

12 reacties

Apple-event en nieuwe iPads in maart? Reken maar!

Zien we tijdens een Apple-event in maart nieuwe iPads en een vernieuwde iPhone SE 2? Het is nu zo goed als zeker.

13 reacties

Alto’s Odyssey: nieuwe game biedt uitdaging en ontspanning

Een dag eerder dan gepland is Alto's Odyssey beschikbaar in de App Store. Het is de opvolger van het bekroonde Alto's Adventure en maakt wederom indruk.

4 reacties

Gebruik APFS ook op oudere Macs met gratis driver

Sinds macOS High Sierra werkt de Mac met Apple's nieuwe bestands­systeem APFS. Met deze gratis driver kun je APFS-schijven ook op oudere Macs gebruiken.

8 reacties

Mini-docu: de strijd om de snelste iPhone-teardown

Het is inmiddels een traditie. Bij iedere nieuwe iPhone, iPad of Mac is er een teardown. Hoe die worden gemaakt zie je in deze mini-docu.

0 reacties

Toon meer nieuws