Samsung, OLED

Apple zit (voorlopig) vast aan dure OLED-displays van Samsung

Tot vorig jaar vond je nog LCD-schermen in de iPhone-modellen. Apple is naderhand overgestapt op OLED-displays,…

4 reacties

De OMT-etiquettegids: 11 regels voor smartphonegebruik

Met de smartphone in de hand kom je door het ganse land, maar je kunt het ook overdrijven. Tijd voor wat ongeschreven regels omtrent smartphonegebruik.

38 reacties

Weekend poll: all you can read?

Apple werkt aan een "all you can read" dienst. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot nieuws en tijdschriften in de Apple News-app. Iets voor jou? Stem in onze weekend poll!

19 reacties

Apple start reparatie­programma 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar

Apple is een reparatieprogramma voor de 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar gestart. De accu in de laptop kan opzwellen en defect raken.

1 reactie

‘Nieuwe iPhone SE komt in mei’

Komt Apple dit jaar wel of niet met een nieuwe iPhone SE? Maart bracht alleen een nieuwe iPad, maar naar verluidt komt er in mei écht een iPhone SE 2.

3 reacties

Fotodienst SmugMug neemt Flickr over

Fotowebsite Flickr heeft een nieuwe eigenaar. De site die onderdeel was van Yahoo! is overgenomen door SmugMug, een clouddienst gericht op fotografen.

8 reacties

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’

Apple brengt jaarlijks een nieuwe iOS-versie uit beëindigd ondersteuning voor een oud iPhone-model. Maar de iPhone 5s draait mogelijk toch iOS 12.

9 reacties

Netflix-app heeft nu trailers in stories-formaat

Snapchat bedacht ooit het stories-formaat voor video en sindsdien wil iedereen het. Netflix doet ook mee een heeft een eigen variant bedacht.

9 reacties

Apple broedt op maatregelen tegen iPhone-kraker GrayKey

De afgelopen tijd is er veel te doen rondom GrayKey. Een klein kastje dat iedere beveiligde iPhone kan ontgrendelen. Apple neemt maatregelen.

7 reacties

Sleep Cycle gaat met de Apple Watch snurken tegen

Sleep Cycle is een oude bekende. De app meet de kwaliteit van je slaap en is er nu ook voor de Apple Watch. Met functie die snurken tegengaat.

7 reacties

Toon meer nieuws