Mac: uitzonderlijke APFS-bug leidt tot dataverlies

De uitrol van Apple Filesystem (APFS) ging op iOS probleemloos, maar op de Mac brengt het nieuwe bestandssysteem de nodige bugs met zich mee.

10 reacties

Waarom Waze en Google Maps geen CarPlay ondersteunen

Steeds meer apps ondersteunen Apple CarPlay, maar in de auto populaire apps als Waze en Google Maps nog niet. Daar is een goede reden voor.

10 reacties

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’

De iPhone X was de eerste iPhone met TrueDepth camera aan de voorkant, maar daar blijft het niet bij. Apple wil 'm ook naar de achterkant brengen.

1 reactie

Ziggo Go krijgt binnenkort functie voor offline terugkijken

De Ziggo GO-app krijgt binnenkort een nieuwe functie. Het wordt mogelijk om programma's op te nemen en offline terug te kijken.

7 reacties

Gerucht: WWDC 2018 van 4 tot en met 8 juni

Wat brengen iOS 12 en macOS 10.14? We weten het waarschijnlijk op 4 juni 2018, want dan start volgens een nieuw gerucht WWDC 2018.

1 reactie

Weekend poll: wat kost jouw digitale leven per maand?

Maandelijks betalen voor entertainment, diensten en apps is aan een opmars bezig. Weet jij wat je er maandelijks aan uitgeeft?

41 reacties

Twitter trekt de stekker uit zijn Mac-app

Twitter trekt onaangekondigd de stekker uit zijn Mac-app. De app is niet meer beschikbaar in de Mac App Store en zal binnen 30 dagen stoppen met werken.

11 reacties

Apple’s Carpool Karaoke krijgt een tweede seizoen

Ondanks de gemende ontvangst, komt er een tweede seizoen van Apple's Carpool Karaoke. Het lijkt erop dat Apple twee soorten series gaat maken.

6 reacties

iPhone X-ondersteuning bij nieuwe apps vanaf april verplicht

Goed nieuws voor iPhone X-gebruikers. Vanaf april moeten alle nieuwe apps verplicht het grote scherm van de nieuwste iPhone ondersteunen.

2 reacties

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland

Siri krijgt nog dit jaar meer concurrent. Google Assistant komt namelijk nog in 2018 naar Nederland. Dat is ook goed nieuws voor bezitters van een Sonos.

16 reacties

Toon meer nieuws