Nokia wil stoppen met het maken van gezondheidsproducten

Hoewel health en fitness als groeimarkt gezien wordt, valt het Nokia tegen. Het Finse bedrijf wil stoppen met zijn gezondheidsproducten.

4 reacties

Record! Samsung perst 30TB op een SSD

Een SSD is snel, maar niet altijd groot genoeg om al je bestanden op te slaan. Deze nieuwe SSD van Samsung rekent met dat ongemak af. 30TB opslag!

6 reacties

‘Spotify komt binnenkort met eigen speaker’

Spotify-gebruikers opgelet! De streamingdienst komt naar verluidt snel met een antwoord op de HomePod.

5 reacties

iOS 11.3: onafhankelijke updates voor Apple’s iOS-apps?

Apple lijkt te werken aan een nieuwe functie in iOS 11.3 die het mogelijk maakt om de standaard iOS-apps onafhankelijk van iOS te updaten. Een prima idee!

4 reacties

Lyric C2: nieuwe camera van Honeywell kijkt én luistert

Je kent Honeywell waarschijnlijk als fabrikant van thermostaten, maar het bedrijf maakt ook steeds meer smart-home-apparaten.…

1 reactie

Swype-toetsenbord verdwijnt van iOS en Android

Het populaire Swype-toetsenbord is niet meer. Ontwikkelaar Nuance heeft de applicatie uit de App Store en Google Play Store gehaald.

10 reacties

iOS 11.2.6 met oplossing voor Telugu-crash beschikbaar

Apple heeft iOS 11.2.6 en macOS 10.13.3 uitgebracht. Hierin wordt een crash opgelost die optreedt bij ontvangst van een teken in de Indiase taal Telugu.

4 reacties

Mac: uitzonderlijke APFS-bug leidt tot dataverlies

De uitrol van Apple Filesystem (APFS) ging op iOS probleemloos, maar op de Mac brengt het nieuwe bestandssysteem de nodige bugs met zich mee.

24 reacties

Waarom Waze en Google Maps geen CarPlay ondersteunen

Steeds meer apps ondersteunen Apple CarPlay, maar in de auto populaire apps als Waze en Google Maps nog niet. Daar is een goede reden voor.

20 reacties

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’

De iPhone X was de eerste iPhone met TrueDepth camera aan de voorkant, maar daar blijft het niet bij. Apple wil 'm ook naar de achterkant brengen.

4 reacties

Toon meer nieuws