Officieel: Verkoop HomePod start 9 februari

Apple laat weten dat de verkoop van de HomePod op 9 februari begint. De slimme speaker is aanvankelijk alleen in de VS, UK en Australië verkrijgbaar.

3 reacties

T-Mobile voert versobering in kortingsbeleid door

T-Mobile gooit zijn kortingsbeleid op de schop. De provider schrapt samenkorting en vriendenkorting en komt met een nieuwe, beperkte korting.

2 reacties

Mobiel bankieren-app vervangt TAN-code bij ING

ING is na meer dan 30 jaar begonnen met het uitfaseren van de TAN-code. Voortaan bevestig je betalingen via de mobiele app van de bank.

5 reacties

‘MacBook Air krijgt nog dit jaar waardige opvolger’

Wil je een laptop die meer kan dan de 12-inch MacBook, maar is een MacBook Pro overkill? Dan is de vermeende opvolger van de MacBook Air interessant.

4 reacties

Netflix groeit als kool, maar vreest Apple

Netflix heeft met 8,33 miljoen nieuwe abonnees het meest succesvolle kwartaal ooit achter de rug. Toch vreest de dienst voor concurrentie van Apple.

2 reacties

Alles met je smartphone: Amazon opent supermarkt van de toekomst

Iets later dan gepland heeft Amazon zijn eerste “Amazon Go” supermarkt geopend voor klanten. Het is…

7 reacties

‘Prijs iPhone X zakt later dit jaar niet’

Even wachten op de opvolger in september en dan de huidige iPhone X voor een lagere prijs kopen? Dat zit er dit jaar waarschijnlijk niet in.

10 reacties

Sound Control: beheer het geluid van Mac-apps afzonderlijk

Bekijk je video's op YouTube terwijl je naar een podcast luistert, met muziek op de achtergrond? Dan kan Sound Control erg nuttig zijn.

6 reacties

MacBook Pro met 6 cores: Intel Coffee Lake-H onthuld

Intel heeft een nieuwe generatie processors genaamd Coffee Lake-H onthuld. Dit bevestigt een eerder gerucht: een MacBook Pro met 6 cores is écht mogelijk.

6 reacties

Apple maakt zich hard voor onderwijs meisjes

Apple heeft onlangs zijn berg cash naar de VS gehaald en doet er nuttige dingen mee. Zoals onderwijs voor meisjes in derdewereldlanden ondersteunen.

11 reacties

Toon meer nieuws