Jeroen Kraak
Jeroen Kraak iPhone 29 augustus 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze kleur maakt mogelijk z’n revival bij de iPhone 15

De lancering van de iPhone 15 nadert snel, en daarom zijn er veel speculaties over het nieuwe model. Nu doen er geruchten de ronde over een nieuwe kleur. Eentje die je nog kent van vroeger.

Al enkele jaren durft Apple flink te experimenteren met de kleuropties voor de iPhone. Dit geldt vooral voor de standaardversie, want bij de Pro-versies is het minder opvallend. Het lijkt erop dat dit weer het geval zal zijn bij de iPhone 15.

De iPhone 15 in een nieuwe oude kleur

Er gaan al een tijdje geruchten over de kleuren van de iPhone 15. Nu komt daar nog een nieuw element bij, waardoor het waarschijnlijker wordt. Deze kleuroptie is eerder al eens gezien.

Om precies te zijn moeten we teruggaan in de tijd, naar de lancering van de iPhone 12, drie jaar geleden. In 2020 bracht Apple een mintgroene smartphone uit, die er behoorlijk stijlvol uitzag. Nu haalt de fabrikant deze kleur weer uit de kast.

Bij het nieuws over het nieuwe model heeft de bekende Apple-leaker Majin Bu foto’s gedeeld van de iPhone 15. Hierop zien we de groene kleur, samen met de USB-C-poort.

Overigens is Bu niet de enige die hierover bericht. Zijn informatie wordt bevestigd door een andere betrouwbare bron. Ook Uredditor is er zeker van dat de iPhone 15 in het mintgroen verkrijgbaar zal zijn.

Wat kunnen we nog meer verwachten?

We hoeven niet lang meer te wachten voordat we zekerheid hebben over de beschikbare kleuren voor de iPhone 15. Volgens de geruchten kunnen we de lancering verwachten op 12 of 13 september. Dat betekent dat de mintgroene versie mogelijk al vanaf 22 september in de winkels ligt.

Tijdens het lanceringsevenement kunnen we ook andere producten verwachten. Het wordt verwacht dat de Apple Watch Series 9 en de Ultra 2 worden gepresenteerd. Mogelijk zien we ook een nieuwe iPad mini en AirPods Lite, hoewel de kans daarop veel kleiner is.

Wurgt Apple de iPhone 15 echt met eigen USB-C-kabels?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.