Mark Hofman
Mark Hofman iPhone 7 maart 2023 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Volgende iPhone 14 krijgt gele kleurenoptie en laat niet lang op zich wachten

Apple is van plan een dezer dagen een gloednieuwe iPhone 14 op de markt te brengen. Net als voorgaande jaren gaat het om een nieuwe kleurenoptie die het aanbod een kleine boost moet geven. Al weten we niet of dat dit jaar gaat lukken.

Waar we voorgaande jaren te maken kregen met een paarse kleurenoptie en die prachtige groene kleurenoptie, grijpt Apple met de iPhone 14 naar kanariegeel. Zo noemt het bedrijf dat natuurlijk niet zelf, maar zo ziet het er wel uit…

Apple dropt binnenkort gele iPhone 14

Officieel is de komst van de speciale iPhone 14 overigens nog niet. De informatie is afkomstig van, hoe kan het ook anders, Bloomberg-journalist Mark Gurman. Op Twitter laat hij weten dat Apple ‘zeer binnenkort’ zal handelen op dit gebied.

De vorige keer dat Gurman een dergelijke uitspraak deed richtte hij zich op de HomePod. Een dag nadat hij die tweet de wereld in slingerde verscheen de tweede-generatie van de speaker.

Kans dat de gele kleurenvariant van de iPhone 14 deze week officieel wordt aangekondigd is dus best groot. In dat geval zal het toestel dan vanaf volgende week ook echt te koop zijn voor consumenten.

We hoeven uiteraard geen grote veranderingen aan de smartphone zelf te verwachten. Net als voorgaande jaren brengt Apple simpelweg een nieuw kleurtje op de markt.

Hoesjes krijgen frisse kleuren

Dat ligt volledig in lijn met het verhaal dat we gisteren brachten. Om zich goed voor te bereiden op het lenteseizoen, komt Apple binnenkort ook met een nieuwe lijn aan iPhone 14-hoesjes.

Kleuren van de hoesjes zijn gebaseerd op de lente en ogen dus lekker fris. Naast de cases voor de iPhone kunnen consumenten uiteraard ook een nieuwe lijn aan Apple Watch-bandjes verwachten.

Collega Jeroen Kraak schreef er gisteren een verhaal over. Wie dus meer wil weten kan hieronder zijn artikel even rustig doorlezen.

Apple komt met nieuwe iPhone-hoesjes: deze kleuren kun je verwachten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Volgende iPhone 14 krijgt gele kleurenoptie en laat niet lang op zich wachten
Sluiten