Chad Grijphart
Chad Grijphart Gadgets 21 maart 2023 0reacties
Leestijd: 2 minuten

8BitDo-controllers brengen gaming naar nieuwe hoogtes op Apple-apparaten

Gamers en Apple-gebruikers hebben lang gewacht op deze aankondiging: 8BitDo-controllers zijn nu compatibel met Apple-apparaten zoals iPhone en Mac.

Dit betekent dat je je favoriete games kunt spelen op je iPhone, iPad of Mac met een 8BitDo-controller, waardoor de spelervaring nog beter wordt.

8BitDo-controllers nu te gebruiken op iPhone en meer

De 8BitDo-controllers zijn niet nieuw. Ze hebben de afgelopen jaren een trouwe fanbase opgebouwd vanwege hun compatibiliteit met verschillende gaming-systemen. Nu kunnen Apple-gebruikers ook genieten van deze controllers.

Door de Bluetooth-verbinding kunnen de controllers draadloos worden verbonden met een iPhone, iPad of Mac. Dit betekent dat je overal en altijd kunt gamen. Met de opkomst van cloud-gaming wordt deze compatibiliteit met Apple-apparaten alleen maar belangrijker.

Door cloud-gaming wordt het spelen van games nog toegankelijker en eenvoudiger. Je hoeft geen krachtige console te kopen om de nieuwste games te kunnen spelen. In plaats daarvan stream je de games vanuit de cloud.

De 8BitDo-controllers zijn perfect voor cloud-gaming op Apple-apparaten. Ze zijn klein en draagbaar, waardoor je gemakkelijk onderweg kunt gamen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en hebben ze een lange batterijduur.

De 8BitDo-controllers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van de klassieke NES-controller tot de moderne SN30 Pro+ controller. Ze zijn ontworpen voor een breed scala aan games, van retro-games tot moderne 3D-games.

De controllers hebben alle knoppen die je nodig hebt voor een complete gaming-ervaring, inclusief joysticks, D-pads, schouderknoppen en meer.

Apple blijft innoveren

De ondersteuning van de 8BitDo-controllers met Apple-apparaten is een duidelijk teken dat Apple blijft innoveren. Apple heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in gaming en gaming-accessoires. Met de komst van de M1-chip in de nieuwste Mac-modellen heeft Apple ook de prestaties van Macs verbeterd voor gaming.

Dit is een belangrijke stap voor Apple, omdat het bedrijf steeds meer de aandacht wil trekken van gamers. Met de compatibiliteit van de 8BitDo-controllers met Apple-apparaten hebben gamers en Apple-gebruikers een win-winsituatie. Gamers kunnen nu hun favoriete games spelen met een controller die speciaal is ontworpen voor gaming.

Apple-gebruikers kunnen nu ook profiteren van deze controllers en hun gaming-ervaring verbeteren. Dit is een belangrijke stap voor Apple, omdat het bedrijf steeds meer de aandacht wil trekken van gamers. Met de opkomst van cloud-gaming wordt deze compatibiliteit alleen maar belangrijker.

De 8BitDo-controllers zijn perfect voor cloud-gaming op Apple-apparaten.

Microsoft neemt heft in eigen hand: ‘Xbox App Store vanaf 2024 naar de iPhone’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
8BitDo-controllers brengen gaming naar nieuwe hoogtes op Apple-apparaten
Sluiten