Mark Hofman
Mark Hofman HomePod 17 januari 2023 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe HomePod steelt online de show, maar hoe reeƫl is zijn komst?

Fans wachten al jaren, bronnen praten er al weken over: de nieuwe HomePod. Apple zou zijn slimme speaker onder het stof vandaag gehaald hebben en zich opmaken voor de lancering van een nieuw model. Hoe reƫel is die kans echt?

Als we de betrouwbare Mark Gurman mogen geloven erg groot. De Bloomberg-journalist meldt vandaag, door middel van informatie van betrouwbare bronnen, dat de komst van de slimme speakers ernstig dichtbij is.

Lanceert Apple binnenkort de HomePod?

In maart 2021 trok Apple officieel de stekker uit de HomePod. Hoewel het Amerikaanse bedrijf nog steeds met een mini-variant aan de haal ging, was het de uitgebreide versie die de weg moest ruimen. Om nog geen twee jaar later een comeback te maken.

Dat zijn in ieder geval de verhalen die al enige tijd online rondgaan. Volgens Mark Gurman dus terecht, want Sonos en Google kunnen de borst natmaken. Apple werkt achter de schermen druk aan de lancering van een nieuwe HomePod.

Slimme speaker Home Pod
Apple HomePod (Afbeelding: Howard Bouchevereau / Unsplash)

Revolutionair wordt hij niet, maar interessant wel. Dat is althans wat Gurman verwacht. Apple zou naar verluidt de prijs een stuk scherper gemaakt hebben en de HomePod voorzien van de S8-chip. Op dit moment zit de chip in de meest recente Apple Watch-modellen.

Deze week al?

Dat de HomePod er dit jaar aankomt lijkt vast te staan. Niet alleen Mark Gurman, maar ook Ming-Chi Kuo heeft op dit gebied van zich laten horen. De twee worden gezien als de betrouwbaarste bronnen op het gebied van Apple.

Het is dan ook de reden dat we wisten dat Apple deze week nieuwe producten gaat laten zien. Of de HomePod daaronder valt lijkt overigens onwaarschijnlijk, gezien het Amerikaanse bedrijf zojuist de M2 Max en M2 Pro-chips heeft aangekondigd.

Dennis werkt op dit moment aan een artikel om je er alles over te vertellen.

Krijg nou wat: Apple TV vereist opeens gebruik iPhone of iPad

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe HomePod steelt online de show, maar hoe reeƫl is zijn komst?
Sluiten