Sabine Schults
Sabine Schults Digital 11 december 2022 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Deze heerlijke Netflix-shortcuts bezorgen je de ultieme bingesessie

Is het dit weekend weer tijd voor een flinke bingesessie op Netflix? Speciaal voor iedereen die de content van de streamingdienst op zijn laptop kijkt, hebben we een aantal superhandige shortcuts op een rij gezet. Pak de popcorn er maar bij!

Wanneer je Netflix gebruikt op je desktop of laptop kun je namelijk gebruikmaken van een aantal toetscombinaties die het bingen nog aangenamer maken. Bovendien kun jij je dan lekker focussen op je favoriete series, zonder de cursor van je muis overal heen en weer te slepen.

Netflix: handige shortcuts op je laptop

De shortcuts werken in de browserversie van Netflix (ook op Mac), maar ook in de Windows-app. Als je deze shortcuts eenmaal kent, zal je Netflix niet snel meer op een ander apparaat willen gebruiken. Grote kans dat je tv wat stoffiger gaat worden.

Hieronder vind je de verschillende toetscombinaties die ideaal zijn voor al je toekomstige bingesessies:

  • Enter/Spatie: afspelen/pauzeren
  • F: volledig scherm weergeven
  • Esc: volledig scherm sluiten
  • Pijltje naar links: spoel 10 seconden terug
  • Pijltje naar rechts: spoel 10 seconden verder
  • Pijltje omhoog: zet het volume harder
  • Pijltje omlaag: zet het volume zachter
  • M: schakel het geluid uit
  • S: sla de intro over
Netlfix
De streamingdienst (Afbeelding: Netflix / Bewerking: WANT)

Wat valt er te bingen?

Het Netflix-aanbod is zo groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig komen er genoeg pareltjes voorbij. Ook is het de moeite waard om onze podcast┬áFreakin’ Nerds in de gaten te houden, want we droppen regelmatig uitstekende tips om je binge-avond mee te vullen!

Mocht je voor vanavond een heerlijke Netflix-serie zoeken, dan kun je denken aan bingewatchwaardige series zoals de Addams Family-spin-off Wednesday, de Duitste hit 1899, en natuurlijk de Dahmer-killer The Watcher (pun intended). Check ook deze tip om Netflix-content vanaf januari 2023 mogelijk als een van de eerste te kunnen kijken.

Netflix: deze grote films en series verdwijnen deze maand

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Deze heerlijke Netflix-shortcuts bezorgen je de ultieme bingesessie
Sluiten