Dennis Mons
Dennis Mons Apple Watch 27 november 2022 3reacties
Leestijd: 2 minuten

Apple Watch gekocht? Deze vijf apps moét je hebben

De kans is groot dat je zo rondom Black Friday of voor de feestdagen een Apple Watch hebt aangeschaft. Maar nu je een slim klokje hebt, welke apps moet je dan als eerste installeren? Wij hebben 5 tips voor je!

Als je eenmaal een Apple Watch hebt gekocht (of gekregen, nog beter) kunnen we ons voorstellen dat de App Store wat overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij even vijf handige apps voor je op een rij gezet.

Apple Watch-apps: van een betere gezondheid tot regenadvies

Natuurlijk zijn er voor vele toepassingen specifieke apps. En vaak zijn het ook meer dan één. Dit zijn in ieder geval fijne apps die de meest basic zaken dekken.

#1 Buienradar op de Apple Watch

Buienradar is zonder enige twijfel een van de fijnste uitvindingen ooit. Het feit dat we regen op de minuut kunnen voorspellen heeft iets magisch. En die magie om je pols is al helemaal een perfecte combinatie.

Buienradar
Bijna onmisbaar. (Afbeelding: Apple)

#2 Woning-app van Apple

Apple heeft een uitstekende app met de naam Woning. Deze is te vinden op je telefoon (moet je naar beneden vegen) op je scherm. Op een Apple Watch kan deze tussen je apps vinden.
Met Woning verbind je makkelijk een keur aan slimme apparaten, zoals lampen, je thermostaat of je tv. Die kan je dus vervolgens met je horloge bedienen.

#3 Cheatsheet

Als jij ook zo vergeetachtig bent is dit een ideale app. Met Cheatsheet maak je op eenvoudige wijze notities. Je kan niet hele stukken tekst tikken, maar is wel handig om bijvoorbeeld wachtwoorden te bewaren.

#4 Stocard

Dit is een hele handige app als je veel klantenkaarten heb, zoals kortingspassen. Met Stocard bewaar je die allemaal in de app en kun je ze dus ook niet vergeten. Je hoeft de juiste pas alleen even te laten scannen bij de kassa en betalen met Apple Pay op je Apple Watch.

#5 Runkeeper

Als je een Apple Watch hebt genomen om je sportprestaties bij te houden, dan is Runkeeper perfect. Het is zo mogelijk de populairste sport-app in de App Store. Workouts zoals wandelen, hardlopen en fietsen worden allemaal keurig bijgehouden.

Runkeeper
Ideaal voor het sporten. (Afbeelding: Apple)

Dit zijn dus allemaal apps die we ten zeerste aanraden als je nu de gelukkig bezitter bent van een nieuwe Apple Watch. Hier vind je nog andere fijne tips.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 3

blackvibes
blackvibes

Maar de belangrijkste missen we: Welke slaapapp?

rw076
rw076

Euh… wat heb ik daar aan als ik de nacht nodig heb om mijn Applewatch op te laden voor een volgende dag. :upside_down_face:

ome-kor
ome-kor

Dat hangt van het model van je  watch af en wat je ermee doet. De mijne is in ongeveer 30 minuten opgeladen, zodat ik het 's nachts kan dragen. De Apple watch 7 & 8 kun je snelladen.

Als slaap app gebruik ik AutoSleep, maar die heb ik alleen op mijn telefoon geïnstaleerd. Ik vind het prettiger om de slaapgegevens op mijn iPhone te bekijken. Ik moet bij deze app wel geregeld aanpassingen maken, omdat met name de begin tijd niet altijd juist is.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Watch gekocht? Deze vijf apps moét je hebben
Sluiten