Mark Hofman
Mark Hofman Geruchten 21 november 2022 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Terug in de tijd: Apple grijpt met iPhone 15 naar bekend ontwerp

Sinds de introductie van de iPhone 12 leven consumenten met een Apple-smartphone die iets anders oogt dan zijn voorgangers. Dit heeft voornamelijk te maken met de overstap van ronde randen naar vlakken randen. Iets dat in 2023, met de introductie van de iPhone 15, weer kan veranderen.

Het is nog erg vroeg om het een zekerheid te zeggen, maar ShrimpApplePro deelt het nieuws wel op Twitter. De informatie is, naar eigen zeggen, afkomstig van bronnen die bekend zijn met de plannen van Apple.

Apple geeft iPhone 15 een bekend ontwerp

Opvallend genoeg zijn er de laatste tijd heel veel geruchten te vinden over de iPhone 15. Doorgaans begint de spanning van een nieuwe smartphone al na de lancering van het nieuwe model, maar dit jaar lijkt men er een schepje bovenop te doen.

Naast het feit dat men online spreekt over een titanium behuizing en ronde randen, hebben we de afgelopen weken al heel veel meer gehoord. Zo verschenen er berichten over de nieuwe camera’s, een groter gat tussen de Pro- en standaard-modellen en werd de Ultra-naam gedropt.

Waar de informatie en de foto’s van de bekende bron precies vandaan komen weten we niet, maar het geeft ons wel een kleine indruk van wat we eventueel kunnen verwachten.

Houd er natuurlijk wel rekening mee dat de informatie niet officieel is. Neem het dus met een korreltje zout.

USB-C brengt veel voordelen met zich mee

De iPhone 15 zal waarschijnlijk de eerste Apple-smartphone worden met een USB-C-aansluiting. Niet, omdat Apple dat zelf graag wil. De Europese Unie dwingt het Amerikaanse bedrijf tot de overstap met een nieuwe wet.

Dit zorgt er niet alleen voor dat de modellen van volgend jaar beter werken met bepaalde accessoires. Het is ook verantwoordelijk voor een groot voordeel. Benieuwd welk voordeel dat precies is? Je leest het via het onderstaande artikel.

‘iPhone 15 Pro krijgt USB-C met flinke boost in snelheid dataoverdracht’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Terug in de tijd: Apple grijpt met iPhone 15 naar bekend ontwerp
Sluiten