Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 24 oktober 2022 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Tim Cook vlagt Formule 1-race af en het internet gaat helemaal los

Wie gisteravond naar de grote prijs van Austin heeft gekeken, zag Apple CEO Tim Cook ongetwijfeld voorbij komen. Nadat hij voor de race aan de kant werd geduwd door een journalist, was de baas van het Amerikaanse bedrijf vervolgens aan de beurt om de race af te vlaggen.

Niet zo heel spannend, mocht het niet zo zijn dat Tim Cook het op vrij bijzondere wijze deed. Genoeg reden voor hilariteit op het internet.

Tim Cook vlagt af, Twitter gaat los

Tijdens de Grand Prix van Austin (Texas) waren weer veel bekende gezichten te zien. Naast Brad Pitt, Ed Sheeran en Shaquille O’Neal, was ook Apple CEO Tim Cook van de partij. Niet alleen om zijn gezicht te laten zien, maar ook om de race in de laatste ronde af te vlaggen.

Het is een nobele taak die in de Formule 1 doorgaans met veel passie en beleving wordt uitgevoerd. Tim Cook deed het daarentegen net iets anders:

We hebben de Apple CEO in het verleden genoeg keren enthousiast gezien, maar afgelopen zondag was daar geen onderdeel van. Naast zijn ingetogen uitstraling leek Tim Cook ook de nodige moeite te hebben met het wapperen van de vlag.

Tja, en dan kun je in de wondere wereld van de Formule 1 en het internet wachten op reacties:

De link met Microsoft en Windows wordt natuurlijk al snel gelegd:

En ook de vergelijkingen met hedendaagse (tech)problemen zijn onderwerp van gesprek:

En zo was er nog heel veel meer te beleven:

Genoeg enthousiasme rondom AR

Hoewel de Formule 1 race in Austin gisteren voor weinig enthousiasme zorgde, doet Augmented Reality (AR) dat wel. Tim Cook heeft zich meermaals al positief uitgesproken over de technologie en lijkt er met Apple binnenkort toch echt vol op in te zetten.

Althans, dat is de indruk die hij wekt nadat hij in Italië te gast was op een universiteit. Wat hij daar precies zei? Dat lees je hieronder:

Tim Cook doet in Italië opvallende uitspraak over Augmented Reality

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Tim Cook vlagt Formule 1-race af en het internet gaat helemaal los
Sluiten