Mark Hofman
Mark Hofman Snelle hap 21 september 2022 0reacties

Bellen via CarPlay praktisch onmogelijk door iPhone 14 Pro

De iPhone 14 Pro en Pro Max lopen tegen een aantal problemen aan. Na de melding voor de agressieve Plak-melding en het trillende camerasysteem lijkt nu ook Apple CarPlay minder goed te werken.

Op platformen als Reddit, Twitter en de Apple Support Community maken verschillende gebruikers de afgelopen dagen melding van onverstaanbare gesprekken.

Waarom dit bericht er anders uitziet dan anders? Je leest het in dit artikel!

iPhone 14 Pro zorgt voor problemen Apple CarPlay

Het probleem waar consumenten tegenaan lopen is het feit dat ze praktisch onverstaanbaar zijn. Wanneer er gebeld wordt met een iPhone 14 Pro (Max) via Apple CarPlay is het volume dusdanig zacht, dat de persoon aan de andere kant van de lijn er praktisch niets van verstaat.

De Amerikaanse website MacRumors heeft het probleem met een iPhone 14, en iOS 16.0.1, na weten te bootsten.

Apple CarPlay
De volgende generatie (Afbeelding: Apple)

Waar het er eerder op leek dat consumenten alleen problemen hadden met iOS 16.0.1, lijkt nu ook het standaard besturingssysteem er ook mee te kampen. Hoe groot dit probleem is en hoeveel mensen er precies mee te maken hebben is op dit moment nog niet bekend.

Gelukkig lijkt Apple echter wel met een oplossing te komen voor de problemen rondom het trillende camerasysteem. In het onderstaande artikel vertellen we je er alles over.

Alle iPhone 14-problemen die Apple volgende week op gaat lossen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Bellen via CarPlay praktisch onmogelijk door iPhone 14 Pro
Sluiten