Mark Hofman
Mark Hofman Snelle hap 21 september 2022 0reacties
Leestijd: 1 minuut

iPhone 14 Pro: vandaag besteld, over een maand in huis

Het geduld van consumenten die niet kunnen wachten op de iPhone 14 Pro wordt op de proef gesteld. Wie de smartphone vandaag in de Apple Store besteld, krijgt hem pas over minimaal een maand in huis.

De levertijden van de Pro-modellen van de iPhone zijn sinds de pre-oder al lang. Een paar geluksvogels kregen hem al vorige week, maar vanaf nu moeten consumenten dus echt lang wachten.

iPhone 14 Pro laat op zich wachten

De iPhone 14 Pro is ontzettend populair. Gisteren werd duidelijk dat het instapmodel van de smartphoneserie er onder gaat lijden en de productie van het Pro-model omhoog geschroefd gaat worden. Niet heel gek, want wie de smartphone op dit moment bestelt krijgt hem pas tussen 20 oktober en 27 oktober thuisbezorgd. Een wachttijd van ongeveer een maand, dus.

Gelukkig is er wel een manier om sneller aan je nieuw smartphone te komen. Naast het laten bezorgen van je nieuwe iPhone 14 Pro is het ook mogelijk om hem op te halen in een Apple Store. Zo zijn de 128GB, 256GB en 512GB-modellen vandaag al op te halen in de winkel in Amsterdam. Ben je van plan om met het 1TB-model aan de slag te gaan heb je overigens pech. Deze is in Amsterdam, Haarlem en Den Haag op dit moment niet beschikbaar.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
iPhone 14 Pro: vandaag besteld, over een maand in huis
Sluiten