Dennis Mons
Dennis Mons iPhone 1 september 2022 1reactie
Leestijd: 2 minuten

iPhone 14 notch ziet er toch anders uit dan verwacht

De notch op de iPhone 14, ofwel de plek waar de selfiecamera zich bevindt, wordt anders dan verwacht. Dit nieuws is vermoedelijk naar buiten gekomen via een Foxconn-medewerker.

In eerste instantie werd aangenomen dat de notch op de iPhone 14 ogenschijnlijk uit twee delen zou bestaan. Aan de linkerkant zou er een pilvormige notch komen, en aan de rechterkant een kleine cirkel.

Camera op de iPhone 14 lijkt een alles in één

Nu komt dus het nieuws naar buiten dat de lenzen van de camera’s dichter bij elkaar komen te staan en dus als één geheel ogen.

Tegenwoordig is het zo dat je de notch (natuurlijk) niet ziet als je telefoon uitstaat. Het punt is echter dat Apple hoogstwaarschijnlijk de Always on-technologie gaat gebruiken. Dat betekent dat je scherm dus altijd aanstaat en dus de notch blijft zien. Vermoedelijk kan je Always-on wel gewoon uitzetten, zoals op een Apple Watch.

Het gerucht wordt gesteund door Mark Gurman van Bloomberg, die ook stelt dat twee verschillende cut outs raar zou staan op de iPhone 14.

Het wordt de vijfde ‘verjaardag’ van Apple’s notch. De eerste keer dat deze werd gebruikt, was in de iPhone X. Het bedrijf nam toen deels afscheid van de zo bekende Thuis-knop met Touch ID.

Geen zekerheden

Het is slechts een van de vele geruchten. Wat we wel weten is dat dit jaar de iPhone 14-line-up er zéér waarschijnlijk iets anders uitzien dan die van de vorige jaren. De iPhone mini gaat verdwijnen en wordt omgeruild voor een Max-model. Of krijgt het toestel opeens toch een andere naam?

iPhone 14 Max in de prullenbak: gaat de nieuwe smartphone zo heten?

Dat betekent dat die telefoon dezelfde specs heeft als de normale versie, maar dan wel een iets groter scherm heeft. Naast de reguliere 14 en de Max/Plus, komen er ook een Pro en Pro Max-versie. Hoe de iPhone 14 er uiteindelijk daadwerkelijk eruit gaat zien, weten we op 7 september tijdens het ‘Far Out’-event van Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 1

Atos3
Atos3

Daar word ik zo moe van, geruchten en zogenaamde inside info. Vervolgens net voor de release toch weer andere info wat ook weer gissen is. Praat dan straks niet over “we verwachten dit of dat” of “inside info de telefoons krijgen dit en dat” of “ja de info klopte door meneer hupelepup”. Maak je nuttig maar ga niet interessant doen want jullie weten niets. Gissen gebeurd alleen om artikelen te schrijven en tja zo nu en dan zal er met goed geluk wat kloppen. Maar tot zover klopt er niets dus gewoon niet meer praten en gewoon wachten. Ps wat een gezeik over de notch, jullie maken je er drukker om dan degene die een iphone hebben en kopen. Gezien de verkoopcijfers maakt niemand zich er druk om.

Reageer op artikel:
iPhone 14 notch ziet er toch anders uit dan verwacht
Sluiten