Mark Hofman
Mark Hofman OMT Specials 4 september 2022 0reacties

Het Korreltje Zout: andere notch iPhone 14, Apple Watch Pro en meer

Als er wekelijks over één bedrijf veel geruchten te vinden zijn, dan is het Apple wel. Het Amerikaanse bedrijf staat constant in de schijnwerpers, al helemaal nu de iPhone 14 er langzaam maar zeker aankomt.

Om die reden hebben we bij One More Thing Het Korreltje Zout in het leven geroepen. Dit waren de geruchten van de afgelopen week.

iPhone 14 notch dan toch anders?

apple watch Tim Cook, Apple, Telegram
Die is blij hoor (Afbeelding: Chris Tuite / AFP)

De notch van de iPhone 14 gaat eindelijk veranderen. Na jaren vastgehouden te hebben aan de grote inkeping, introduceert Apple dit jaar een andere oplossing. Dat is al langer bekend, maar afgelopen week kwam opeens een opvallend bericht naar buiten. De notch krijgt naar verluidt toch een ander ontwerp dan we eerder dachten.

Benieuwd wat er precies anders is? Je leest het in het onderstaande artikel!

iPhone 14 notch ziet er toch anders uit dan verwacht

Geen Max, maar een Plus

iOS 16 iPhone, iPhone 14 Max
iOS 16 op je iPhone (Afbeelding: Apple / Bewerking: OMT)

Naast de wijziging van de notch lijkt er last minute nog een onderdeel van de nieuwe smartphone-serie te veranderen. Waar we al maanden rekening houden met de komst van de iPhone 14 Max, lijkt Apple toch andere plannen te hebben. De grotere versie van het instapmodel zou zomaar eens het Plus-label kunnen krijgen.

Ben jij benieuwd waar die informatie opeens vandaan komt? Je leest het in het onderstaande artikel.

iPhone 14 Max in de prullenbak: gaat de nieuwe smartphone zo heten?

Sportief misverstand Apple Watch Pro

apple watch pro robben
Zou Robben daarom geen Apple Watch dragen? (Afbeelding: ANP/ Koen van Weel)

De Apple Watch krijgt voor het eerst in jaren een Pro-model. Eentje die we tijdens het iPhone 14-evenement hoogstwaarschijnlijk te zien krijgen. Maar waar eerder werd geroepen dat dit dé smartwatch zou zijn voor Extreme Sports, lijkt dit opeens niet het geval te zijn. Een sportief misverstand, zou je het kunnen noemen.

Meer weten? Het onderstaande artikel is voor jou:

Het sportieve misverstand rondom de nieuwe Apple Watch Pro

iPhone 14 Pro krijgt flinke camera-upgrade

iPhone 13 Pro 14 California Streaming
De iPhone 13 Pro (Afbeelding: Apple)

Als er een nieuwe Apple-smartphone op de markt komt, weet je bijna zeker dat de camera een upgrade krijgt. Iets dat in het geval van de iPhone 14 Pro ook zeker het geval is. Maar wat maakt hem nu zoveel beter als het huidige model?

OMT-redacteur Jeroen Kraak ging op onderzoek uit en vertelt het in onderstaand artikel:

Op dit gebied wint de iPhone 14 Pro camera het van de iPhone 13 Pro

Nieuwe iPhone SE krijgt bekend ontwerp

iPhone SE (2022)
Wordt de SE van 2023 vrijwel hetzelfde als deze 2022? (Afbeelding: Apple)

Daar zijn we weer: de iPhone SE krijgt een bekend ontwerp. Nadat het model van 2022 er hetzelfde uitzag als zijn voorganger, schudt Apple dit jaar eindelijk de kaarten. Het iconische ontwerp verdwijnt en moet ruimte maken voor een ander. De nieuwe SE heeft hoogstwaarschijnlijk iets weg van de iPhone XR.

Meer weten? Je leest het in het onderstaande artikel:

Gaan we weer: ‘volgende iPhone SE krijgt bekend ontwerp’

Apple VR in 2023?

Apple Glass AR/VR
Een concept van de Apple Glass (Afbeelding: Macrumors)

Naast de komst van de iPhone 14 en de Apple Watch Pro is men in de wandelgangen ook druk bezig met Apple VR. De headset wordt al tijden besproken en laat naar verluidt niet heel lang meer op zich wachten. Maar hoe groot is de kans eigenlijk dat we hem in 2023 te zien krijgen?

OMT-redacteur Dennis Mons ging op onderzoek uit en vertelt het in onderstaand artikel:

Apple VR in 2023: hoe groot is de kans op de lancering?

iPhone 14 in staat sneller op te laden

iPhone, opladen, iPhone 14

Hoewel de iPhone het al jaren lekker doet, zijn er zaken die nog steeds beter kunnen. Het opladen van de batterij is daar een goed voorbeeld van. Gelukkig gaat de iPhone 14 het op dit gebied anders aanpakken dan zijn voorgangers. Consumenten kunnen de batterij van de smartphone, die volgende week aangekondigd wordt, sneller opladen.

Meer weten? Je leest het in het onderstaande artikel!

iPhone 14 in staat sneller op te laden, maar is het genoeg?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Het Korreltje Zout: andere notch iPhone 14, Apple Watch Pro en meer
Sluiten