Mark Hofman
Mark Hofman Snelle hap 21 september 2022 0reacties

Exclusieve Apple Watch Ultra-apps duiken nu al op in de App Store

De Apple Watch Ultra ligt vanaf deze week in de winkels. Geïnteresseerden moeten dus nog een paar dagen geduld hebben, maar kunnen al wel wat voorpret beleven in de Apple App Store.

Binnen de downloadwinkel zijn namelijk al twee applicaties te vinden die exclusief te downloaden zijn voor de Ultra.

Waarom dit artikel er anders uitziet dan anders? Je leest het in dit artikel!

Exclusieve apps Apple Watch Ultra

Zowel Depth als Siren zijn nu beschikbaar in de App Store. Het gaat om twee applicaties die exclusief beschikbaar zijn voor de nieuwe Apple Watch Ultra.

Zoals de naam al doet vermoeden is Depth bedoeld voor de duikers onder ons. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid om statistieken van de activiteit bij te houden. Denk bijvoorbeeld aan zaken als diepte, watertemperatuur en de tijd die je al onder water bent.

Apple Watch Ultra, App Store
Screenshot: OMT

De app Siren is in het leven geroepen voor hikers die tijdens een wandeling verdwaald of gewond raken. De app stuurt een keihard geluid uit de Apple Watch Ultra die, volgens Apple, tot 600 meter afstand te horen is. Op die manier moeten andere wandelaars of hulptroepen direct weten waar de persoon in kwestie precies is.

Apple Watch Ultra, App Store
Screenshot: OMT

Zoals gezegd zijn de bovenstaande apps alleen beschikbaar voor de Apple Watch Ultra. De smartwatch verschijnt aanstaande vrijdag, maar is nu al te bestellen. Het enige probleem is dat de levertijd aanzienlijk lang is en je pas vanaf 20 oktober de smartwatch thuisbezorgd krijgt.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Exclusieve Apple Watch Ultra-apps duiken nu al op in de App Store
Sluiten