Mark Hofman
Mark Hofman Snelle hap 28 september 2022 0reacties
Leestijd: 1 minuut

Koreaanse Zeemeerminnen centraal in nieuwe documentaire Apple TV+

Je verzint het niet, maar Apple TV+ heeft een documentaire over Koreaanse Zeemeerminnen aangekondigd. Wanneer de documentaire verschijnt en hoe hij heet is niet bekend, maar opvallend is hij zeker.

De documentaire is in handen van Extracurricular, het productiebedrijf van Malala Yousafzai, en A24. De regie ligt in handen van Sue Kim, die je eventueel kunt kennen vanĀ The Speed Cubers.

Apple TV+ documentaire over Koreaanse Zeemeerminnen

In de aankondiging van Apple TV+ zelf, die je hier kunt lezen, maak je als kijker kennis met een bijzondere groep. Het draait om de legendarische Haenyeo van het Zuid-Koreaanse Jeju eiland, ook wel bekend als de Koreaanse Zeemeerminnen.

EchteĀ De Kleine ZeemeerminĀ taferelen hoef je echter niet te verwachten. Het verhaal draait om een groep oudere duikers die voedsel uit de zee halen en op die manier al generaties lang hun community ondersteunen. Een belangrijke taak die generatie op generatie wordt overgedragen, waardoor de traditie een wel heel bijzonder verhaal oplevert.

Apple TV+: deze films en series komen naar de streamingdienst

Het is de eerste productie waarin de streamingdienst van Apple en het productiebedrijf van Malala Yousafzai de handen ineen slaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Koreaanse Zeemeerminnen centraal in nieuwe documentaire Apple TV+
Sluiten