Dennis Mons
Dennis Mons iPhone 13 augustus 2022 1reactie

Maak je klaar voor je nieuwe iPhone 14 met deze drie handige tips

De lancering van de iPhone 14 staat voor de deur. Miljoenen mensen staan dus weer te trappelen bij Apple Stores om het nieuwe toestel in handen te krijgen.

Maar of je nu de nieuwe iPhone wilt hebben of gewoon over wilt stappen van Android, zijn er wel drie handige tips die je kunt gebruiken tijdens de aanschaf van het peperdure toestel.

Ruil je oude iPhone in

Apple heeft al een enige tijd een deal dat je oude telefoons en andere Apple-apparatuur in kunt leveren. Hiervoor krijg je korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een iPhone 14.

iPhone 13 14 California Streaming
Dezelfde vrienden weer? (Afbeelding: Apple)

Het ligt er natuurlijk aan in hoeverre Apple de producten kan recyclen. Als je het apparaat een flink aantal keer hebt laten vallen, dan is je inruilwaarde van je oude apparaten voor een iPhone 14 natuurlijk flink minder. Check hier de voorwaarden van Apple’s handelswijze.

Check je provider

Vaak krijgen we de optie om via een provider een ‘gratis’ toestel krijgen, maar niets is minder waar. Het is feitelijk een lening, waarbij je niet alleen betaalt voor je mobiele netwerk, maar ook het toestel zelf. Wees dus op je hoede voor ‘goede deals’ die het geld uit je zak trekken over de komende jaren.

Overweeg of je sowieso wilt overstappen naar iPhone 14

De iPhone 14 is op dit moment legendarisch en hij is nog niet eens uit. Harde feiten over het toestel zijn nog niet bekend. Natuurlijk zijn we wel gedoken op de geruchten over de telefoon, maar we weten pas in september (vermoedelijk) wat de nieuwe features zijn. Hij wordt sowieso duurder.

iPhone iMessage regen
Overstappen? In dit geval: wellicht (Afbeelding: Pexels)

Op Twitter weet LeaksApplePro nu al melding te maken van de adviesprijs van de nieuwe iPhone 14-serie. Het valt op dat voornamelijk de Pro-modellen een stuk przijziger zijn dan de huidige varianten. Al moet het nieuws uiteraard met een flinke korrel zout genomen worden.

We zijn dan ook benieuwd: duiken jullie meteen op een iPhone 14, of is een iPhone 13, of ‘lager’ ook al prima? We gaan het zien tijdens de Apple Keynote, die naar gerucht al in september is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 1

rw076
rw076

Inruilen? Whahaha. Je zal wel knettergek zijn. Je krijgt er 2e hands altijd meer voor, en bent nog eens lekker groen bezig ook.
Dit doet Apple (waar ik alles van heb en knettergek op ben) uiteraard enkel om mensen die een Apple willen een nieuwe te laten kopen ipv een zeer goede 2e hands van een vriend of kennis.

Leuk geprobeerd, maar zelfs als je het niet doorverkoopt maar bv binnen het gezin doorgeeft heb je er wat mij betreft een beter gevoel bij dan het aan Apple terug te verkopen voor een habbekrats.

Nee allemaal aan de Apple, maar niet allemaal perse aan een nieuwe.

En als laatste, nee het wordt de iPhone 13 mini. Of misschien zelfs wel een volgende SE (heb nu 12 mini)
Echt super debiel dat ik nu weer zo’n grote telefoon moet kopen omdat de cijfers zeggen dat ze te weinig verkocht worden. Waar er dan te weinig verkocht worden of wat te weinig is heb ik nog nergens gelezen.
En het is echt niet moeilijk om een iPhone 12 (of 13) mini te spotten in het wild. Er zullen wel te weinig (jonge) Aziaten zijn die een mini nemen. Want volgens mij heeft iedereen en zijn moeder er eentje in europa en de us.

Reageer op artikel:
Maak je klaar voor je nieuwe iPhone 14 met deze drie handige tips
Sluiten