Mark Hofman
Mark Hofman OMT Lists 9 juli 2022 1reactie

Ook op zoek naar een nieuwe baan? De beste vacature-apps voor iOS

Het vinden van een nieuwe baan is altijd spannend. Maakt niet uit of jij het zelf helemaal verpest hebt, simpelweg niet meer in het plaatje past of simpelweg opzoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Gelukkig zijn er talloze applicaties voor iOS waarmee jij gemakkelijk een nieuwe uitdaging kunt vinden. Moet je alleen wel even weten welke wat dat betreft het beste zijn.

Beste vacature-apps voor iOS

Anno 2022 zijn er talloze manieren om een nieuwe baan te vinden. Dankzij verschillende applicaties en websites is het mogelijk om in één oogopslag te zien wat de markt je te bieden heeft. Al is het natuurlijk wel handig dat je daar de juiste middelen voor gebruikt.

De volgende iOS-apps zijn wat ons betreft de moeite waard:

#1 Indeed

Indeed is zonder twijfel een van de grootste spelers op het gebied van vacatures. Het beschikt over een gigantische databank vol met miljoenen vacatures. Wat dat betreft zit er in theorie dus altijd wel iets voor je bij. Al helemaal, omdat je niet gebonden bent aan je locatie. Je kunt dus zelf kiezen of je in Nederland wil blijven of liever het avontuur in het buitenland opzoekt.

Naast de vacatures is er bij Indeed ook meer informatie te vinden over de bedrijven zelf. Zo laten andere werknemers weten wat de werksfeer is en hoe het bedrijf te werk gaat. Zo weet je als werkzoekende dus exact waar je instapt.

Indeed iOS
Indeed (Afbeelding: Indeed)

Indeed is gratis te downloaden voor iOS.

#2 Monsterboard

Monsterboard is een prachtig alternatief voor een ieder die het werk bij Indeed niet gedaan krijgt. De applicatie voor iOS is dusdanig goed, dat je vrij gemakkelijk kunt solliciteren. Je hoeft alleen maar een vacature te openen, bekijken en meldt je met één druk op de knop aan.

Dat heeft alles te maken met het feit dat jij je CV en motivatie direct kan uploaden. Deze zijn gaande weg overigens ook gewoon nog te bewerken. Net als je wensen overigens, want dat is een belangrijk onderdeel. Door een soort Tinder-achtige constructie krijg je snel banen aangeboden die uitstekend passen bij je zoekprofiel.

iOS-apps monsterboard
Monsterboard (Afbeelding: Monsterboard)

Monsterboard is gratis te downloaden voor iOS.

#3 LinkedIn

LinkedIn is een prachtig platform voor iedereen die zijn zakelijke netwerk goed bij wil houden. Maar wist je dat het ook dé app kan zijn om je nieuwe baan te vinden? Op basis van je opleiding, connecties, sterkste punten en interesses krijg je vacatures aangeboden.

Het mooiste van LinkedIn is dat jij jezelf ook aan kunt melden voor groepen. Hier worden regelmatig nieuwe vacatures gedeeld die ook buiten het platform vallen. Ideaal, als je het ons vraagt.

LinkedIn iOS
LinkedIn (Afbeelding: LinkedIn)

LinkedIn is gratis te downloaden voor iOS.

#4 YoungCapital

YoungCapital is volledig gericht op de jonge carrièretijgers onder ons. Het maakt niet uit of je opzoek bent naar een baan naast je studie of gewoon lekker in de vakantie los wil gaan: het is er allemaal te vinden.

Naast de standaard vacatures is het mogelijk om ook een video van je zelf bij je profiel te stoppen of gebruik te maken van de Talent Scan. Zo weet je heel snel welke banen passen bij je wensen en weet je exact hoe jij je moet presenteren.

iOs-apps YoungCapital
YoungCapital (Afbeelding: YoungCapital)

YoungCapital is gratis te downloaden voor iOS.

Meer handige iOS-apps

Ben jij altijd opzoek naar de tofste apps voor iOS? Dan zit je bij WANT helemaal goed. We struinen de Apple App Store regelmatig af om onze lezers te helpen bij het vinden van verborgen pareltjes.

De 10 allerbeste series die je nu op Apple TV+ kunt kijken

Meer weten? Check dan deze pagina op onze website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 1

Goderikus
Goderikus

Leuk om Bojo hier te zien. Ik denk alleen dat die toch meer de lokale media in UK zal moeten aanspreken, want het lijkt me nou niet bij uitstek een man die in de EU de handen op elkaar gaat krijgen, met z’n rommelige en morsige uiterlijk, zijn hemd (en soms nog meer) uit zijn broek enz.
En ik zie hem ook wel in staat om er per ongeluk Tinder voor in te zetten.
Dus potentiële werkgevers: zorg dat je ook daar bij bent.
En BoJo houdt van feestjes, dus de bar open vanaf 17:00.

Reageer op artikel:
Ook op zoek naar een nieuwe baan? De beste vacature-apps voor iOS
Sluiten