Sam Dille
Sam Dille Products 24 juli 2022 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Marshall Emberton II: stijlvol, krachtig en verdomd handig

De speakers van Marshall staan bekend om hun unieke stijl, waarin je duidelijk kunt zien dat het bedrijf gespecialiseerd is in versterkers. In de catalogus van Marshall valt de Emberton-serie op, omdat die luidsprekers extra klein zijn, zodat je ze makkelijk overal mee naartoe neemt.

Dit jaar bracht Marshall de tweede speaker van de serie uit. Het nieuwe apparaat, dat niet heel verrassend de naam Marshall Emberton II kreeg, biedt verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Deze heerlijke luidspreker wil je zeker niet missen op een zwoele zomeravond!

Maak kennis met de Marshall Emberton II

De originele Emberton werd namelijk door experts gezien als een handig apparaatje, maar de geluidskwaliteit en batterijduur vielen flink tegen. De draagbare speaker kwam daarom niet in de buurt van zijn concurrenten. Daar komt misschien wel verandering in met de Emberton II.

Marshall Emberton
De originele Emberton (Afbeelding: Marshall)

De kleine speaker is ontzettend krachtig voor zijn formaat. Een volledig nieuw ontwerp, met zwarte messing details en siliconen hoes, geeft het apparaatje een stijlvolle uitstraling. De Marshall-buitenluidspreker wordt bovendien geleverd met 10 uur meer speeltijd dan zijn voorganger, zodat je meer dan 30 uur kunt luisteren. De nieuwe generatie heeft een stack-modus, zodat je de luidspreker makkelijk kunt verbinden met andere Emberton II’s. Misschien wel het beste is de toevoeging van app-ondersteuning, waardoor je meer controle hebt over de kwaliteit van het geluid.

Geluid van alle kanten

Om de luisterervaring nog beter te maken, heeft Marshall een absoluut 360° geluid toegevoegd met hulp van True Stereophonic. Dit is een unieke vorm van multidirectioneel geluid van Marshall, waardoor je vanuit elke hoek de muziek in optimale kwaliteit kunt beluisteren. Door de ruimtelijke inhoud van stereo-opnames te scheiden, produceert Emberton II een geluid dat veel groter klinkt dan zijn eigen grootte.

Marshall Emberton II
Emberton II (Afbeelding: Marshall)

Of de luidspreker dit keer wel tot de toppers van zijn categorie hoort, is nog maar de vraag. Samsung lanceerde eerder dit jaar namelijk een geweldige draagbare luidspreker. Check hem in dit artikel!

Samsung tilt de slimme speaker naar hoger niveau met The Freestyle

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.