Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 13 juni 2022 0reacties

‘Even Tot Hier’ richt op hilarische wijze met André van Duin pijlen op Apple

Apple is op een ludieke manier onderwerp van gesprek bij Even Tot Hier. Het programma heeft speciaal voor André van Duin een lied geschreven.

Even Tot Hier is inmiddels al jarenlang een hit op Nederland. In de show nemen cabaretiers Jeroen Woe en Niels van der Laan op een grappige manier het nieuws van de week door. Dit keer richten de twee zich op Apple. Ze maken onder meer grappen over de speciale ‘adapters’ van Apple die volgens hen te duur zijn en ze komen met een speciaal liedje.

Een universele oplader voor alle apparaten

Je hebt het de afgelopen week vast wel meegekregen: de Europese Unie wil dat er nog maar één oplaadkabel gebruikt wordt door alle fabrikanten van telefoons en andere kleine apparaten. Vanaf het najaar van 2024 moet USB-C de standaard worden. Naast dat het een wirwar van kabels voorkomt, is het milieu ook een reden voor de EU. Doordat de consument minder kabels nodig heeft, ontstaat er ook minder afval. Voor de heren van Even Tot Hier is het ideale input voor een liedje.

In Even Tot Hier treedt wekelijks een bekende artiest op. Op de melodie van zijn liedje maken Van der Laan en Woe een nieuwe tekst die aansluit op de actualiteit. Deze week gingen de twee in op de wirwar aan oplaadkabels en het einde daarvan. Daarin nemen ze alle makers van telefoons en andere apparaten op de hak, maar de twee hadden het vooral over Apple.

André van Duin in Even Tot Hier

Deze week was André van Duin aan de beurt. Hij nam voor de show een nieuwe versie op van Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje. Het is een bijzonder optreden van de komiek te noemen, want hij is maar liefst vier keer in beeld.

De reacties op het optreden van André van Duin in Even Tot Hier zijn positief. Op Twitter stromen de complimenten aan de makers dan ook binnen. Het fragment van het optreden heb je hierboven al kunnen zien. De gehele uitzending vind je op NPO Start.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
‘Even Tot Hier’ richt op hilarische wijze met André van Duin pijlen op Apple
Sluiten