Mark Hofman
Mark Hofman Digital 25 maart 2022 0reacties

WhatsApp gaat er op je iPhone binnenkort iets anders uitzien

WhatsApp gaat er binnenkort iets anders uitzien voor mensen die gebruikmaken van een iPhone. In de meest recente betaversie voor iOS, het besturingsysteem van de smartphones, zijn de wijzigingen te zien.

In versie 22.7.0.76 van WhatsApp zijn een aantal kleine UI-wijzigingen te vinden. Nieuwe functionaliteiten zijn er niet, maar de applicatie is o.a. voorzien van een gewijzigde donkere modus.

WhatsApp iets anders voor iPhone-gebruikers

Via WABetaInfo, dé website voor alle ontwikkelingen rondom WhatsApp, komen de wijzigingen aan het licht. Zoals gezegd zijn er dus geen nieuwe functionaliteiten, maar worden er een paar kleine veranderingen doorgevoerd in de UI van de applicatie.

Deelnemers van het beta-programma krijgen onder andere toegang tot een donkere modus die iets donkerder is dan voorheen. Waar de balk met icoontjes aan de onderkant van het scherm voorheen richting grijs neigde, loopt deze nu netjes door in de rest van het ontwerp.

WhatsApp voert deze wijziging niet alleen door in het Chats-scherm van zijn iOS-app. iPhone-gebruikers zullen in de Instellingen ook zien dat de navigatiebalk donkerder is.

WhatsApp iOS
Een paar kleine wijzigingen (Afbeelding: WABetaInfo)

Ontwikkelingen in 2022

Wanneer WhatsApp de wijzigingen voor alle iPhone-gebruikers beschikbaar stelt is op dit moment niet bekend. Wel weten we dat een dergelijke toevoeging in de betaversie vaak aantoont dat ontwikkelingen in een ver stadium zijn. De kans dat jij er binnenkort mee aan de slag kan is vrij groot, dus.

Mocht het moment daar zijn rolt WhatsApp zijn zoveelste toevoeging van het jaar uit. Eerder introduceerde het bedrijf bijvoorbeeld al een manier om reservekopieën veiliger te maken, werden spraakberichten aangepakt én voerde het bedrijf de onderstaande wijziging door.

WhatsApp komt eindelijk met langverwachte functie naar Android en iOS

Op de hoogte blijven van alles wat de app je te bieden heeft? Dan is deze pagina op onze website aan te raden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
WhatsApp gaat er op je iPhone binnenkort iets anders uitzien
Sluiten