Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Apple Inc. 2 maart 2022 1reactie

Siri heeft slecht nieuws over het aankomende Apple Event

Volgens geruchtenmakers organiseert Apple op 8 maart aanstaande een groot evenement. Maar wat zegt Siri daar precies over? De persoonlijke assistent geeft een hint over het evenement, waarvan we allemaal weten dat het in de pijplijn zit. Maar geeft de stemassistent ook daadwerkelijk uitsluitsel? Dat is weer een tweede.

Traditiegetrouw is het zo dat Apple aan het begin van het jaar, ergens in de lente, een evenement organiseert. Daar kondigt het bedrijf uit Cupertino vaak verschillende producten aan, zoals een nieuwe iPad. De verwachte datum is 8 maart. Die datum nadert snel, maar over een evenement is nog altijd niets bekend.

Siri geeft antwoord

YouTuber Aaron Zollo vroeg daarom aan Siri of de stemassistent er iets meer over weet. Zollo vroeg wat Apple allemaal aankondigt tijdens het evenement en daar kreeg de man antwoord op. “Je kunt nieuws niet haasten”, zo begon de assistent. “Nee, je zult er nog even op moeten wachten.”  Juist, dat is… een antwoord.

Natuurlijk kan het zijn dat Apple alsnog een evenement organiseert. En dat we dus over een week te horen krijgen wat het bedrijf voor ons in petto heeft. Maar een andere traditie is dat de fabrikant een week voordat het event plaatsvindt, uitnodigingen verstuurt. En dat is – op moment van schrijven – nog niet gebeurd.

Wat is Apple van plan?

Sommige Apple-fanaten vragen zich inmiddels al af of Apple wel iets gaat organiseren voor het begin van het jaar. Het kan ook zijn dat de nieuwe producten simpelweg via wat persberichten aan het licht komen. Apple-producten generen hoe dan ook media-aandacht; zelfs het gebrek aan Apple-producten doet dat.

In de lente van 2020 organiseerde Apple overigens geen lente-evenement, omdat de pandemie toen net begon. Dan is zo’n mediaspektakel wellicht niet op z’n plaats. Nu Rusland oorlog voert met Oekraïne, kan het bedrijf achter Siri natuurlijk hetzelfde besluiten. De tijd zal het leren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter

Reacties: 1

TheBigZ
TheBigZ

Juist, dat is… een grapje. :slight_smile:

Reageer op artikel:
Siri heeft slecht nieuws over het aankomende Apple Event
Sluiten