Mark Hofman
Mark Hofman iPhone 17 januari 2022 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Apple steekt iPhone SE mogelijk volgend jaar al in nieuw jasje

Apple brengt in 2023 mogelijk een nieuwe variant van de iPhone SE op de markt. Volgens nieuwe informatie wordt het verwachte herontwerp een jaar naar voren geschoven.

De informatie is afkomstig van Display Supply Chain Consultants CEO Ross Young. De man heeft een 100% score op AppleTrack, waardoor zijn informatie op z’n minst de moeite waard is om te delen. Al moet je het natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen.

Apple iPhone SE in nieuw jasje

Ross Young laat op Twitter weten dat het verwachte herontwerp dus niet in 2024, maar in 2023 op de markt gaat verschijnen. De CEO van de Display Supply Chain Consultants laat overigens wel weten dat het nog geen zekerheid is dat dit ook echt gebeurd. Wel heeft hij al enige informatie over de grootte van het toestel.

De iPhone SE+ 5G, zoals het toestel zal heten, wordt voorzien van een 5.7-inch beeldscherm. Eerder was er ook sprake van een 6.1-inch model, maar daar lijkt Young niet in te geloven. Wel laat hij, in een reactie op een andere tweet, weten dat er een kans bestaat dat Apple een LCD links laat liggen. Het zou dus kunnen betekenen dat dit nieuwe model een OLED-scherm krijgt.

XR of toch de 8 Plus?

Het gerucht dat Apple een grotere variant van de iPhone SE op de markt brengt gaat al even rond. In welke vorm het bedrijf dat precies doet is alleen nog niet duidelijk. Waar bronnen eerder spraken van een ontwerp als de iPhone 8 Plus, waren er later berichten dat Apple naar het ontwerp van de XR zou grijpen. Ming-Chi Kuo liet later weten dat het toch echt om een 8 Plus-model zou gaan.

iPhone 14-modellen krijgen ProMotion-feature mogelijk toch niet

Wat het model precies te bieden heeft op dat gebied is dus nog niet duidelijk. Wel lijkt Ross Young in ieder geval zeker te zijn van het feit dat Apple dit jaar weer het ontwerp van de iPhone 8 hanteert. Net als dat het bedrijf dat bij de iPhone SE (2020) ook al deed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple steekt iPhone SE mogelijk volgend jaar al in nieuw jasje
Sluiten