Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 27 december 2021 5reacties

Anker introduceert ideale USB-C hub voor de tech-liefhebber

Mocht je een fanatieke Apple-gebruiker zijn, dan is de kans groot dat je tegenwoordig heel wat apparaten hebt die via een USB-C kabel opgeladen moeten worden. En nu komt Anker met een handige hub om alles op een nette manier op te laden.

Het gaat om de Anker 547 Charger, die je de mogelijkheid geeft om vier apparaten via de USB-C hub op te laden. Dat zorgt ervoor dat je heel wat minder opladers in een stopcontact hoeft te doen en dat alles ook nog eens snel oplaadt.

Anker’s USB-C hub oplossing

Op dit moment is de Anker USB-C hub alleen nog maar in de Verenigde Staten te bestellen en kost daar 120 dollar. De verwachting is dat hij uiteindelijk ook wel op de Nederlandse Amazon-pagina gaat komen. De powerkabel van deze hub stop je in het stopcontact en zorgt ervoor dat je je apparaten snel kunt opladen. Er zijn twee 20 watt poorten die bedoeld zijn voor je iPhone en iPad. Daarnaast heb je ook nog twee poorten die ervoor zorgen dat je echt snel oplaadt. Waneer je de smartphone-poorten niet gebruikt, haal je een 100W snelheid. Met een iPhone in de oplader gaat dat echter iets omlaag. Al heb je met 90W nog genoeg stroom om je MacBook op te laden.

Mooi verkoopplaatje (Afbeelding: Anker)

De Anker USB-C hub lijkt vooral handig wanneer je een thuis setting hebt met veel apparaten die je tegelijkertijd wil opladen. De powerkabel is bijna een meter lang, waardoor je hem onder je bureau in het stopcontact zet en dan op je bureau legt. Vervolgens sluit je je verschillende apparaten er op aan en ben je er zeker van dat je alles gemakkelijk oplaadt.

Alternatieven

Wil je een alternatief hebben op deze Anker USB-C setup? Dan kun je hier terecht. Momenteel lijkt er nog niet een product te zijn die een goede combinatie biedt tussen beschikbare poorten en oplaadsnelheid, maar met twee of drie poorten kun je in veel gevallen ook al goed losgaan.

Haal meer uit je iPhone met deze 10 handige tips van Apple

Reacties: 5

matador
matador

OMG, heb je dit bericht nagelezen? Ik denk niet dat ik ooit zoveel fouten in een artikel heb gelezen.

“Dat zorgt er voor dat je heel minder opladers in een stopcontact hoeft te doen”
“Er zijn twee 20 watt porten die bedoeld zijn”
“Daarnaast heb je ook nog twee porten die er voor zorgen”
“De powerkabel is bijna een beter lang”
“onder je bureau in het stopcontact zet en dan op je bureau ligt
“goede combinatie biedt tussen beschikbare porten en oplaadsnelheid, maar met twee of drie porten kun je in veel gevallen ook al goed losgaan”

En dan heb je nog zinnen zoals deze: Vervolgens sluit je je verschillende apparaten er op aan en ben je er zeker van dat je alles gemakkelijk oplaadt.

Dat krijg je dus wanneer je Google Translate vertaalt vanaf 9to5mac…

Coffee.and.Cream
Coffee.and.Cream

Je was er nog een vergeten :stuck_out_tongue: Deze powerkabel van de hub stop je in het stopcontact en zorgt er voor dat je je apparaten snel kunt opladen. moet zijn: De powerkabel van deze hub stop je in het stopcontact en zorgt er voor dat je je apparaten snel kunt opladen.

Het is inderdaad een drama, dit artikel. Normaal staan de artikelen op OMT al geregeld vol met spelfouten en verbasteringen van de Nederlandse taal, maar auteur Jelle van Es spant hiermee wel weer de kroon :-1:

Night
Night

Ik denk dat de eindredacteur een paar daagjes vrij heeft tussen Kerst en Oud & Nieuw :wink:

MatrixZ
MatrixZ

Hier laten ze je opmerking tenminste nog staan !
Op appletips.nl verbeteren ze de tekst en verwijderen ze je opmerking.

Night
Night

Ach, het belangrijkste is, dat Jelle de geopperde correcties heeft doorgevoerd.

Dan kunnen we nu verdergaan met het spreken van dit leuke, handige gadget. Zo ben ik bijvoorbeeld benieuwd wanneer deze is NL te koop zal zijn.

Reageer op artikel:
Anker introduceert ideale USB-C hub voor de tech-liefhebber
Sluiten