Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Digital 25 november 2021 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Twitter komt met een oplossing voor irritant iOS 15-probleem

Als gebruiker van Twitter op iOS 15 ben je waarschijnlijk al eens tegen dit probleem aangelopen: je wordt soms zomaar uitgelogd. Het bedrijf achter het sociale medium is op de hoogte van het probleem. Dat is prima natuurlijk, maar hoe zit het dan precies met de oplossing? Nou, die komt er aan… Uiteindelijk.

Twitter is soms al geen feest meer om te gebruiken. Maar wanneer je dan op willekeurige momenten, zonder logische reden, uitgelogd wordt, dan wordt het er niet gezelliger op. Dit is waar veel gebruikers van het sociale medium tegenaan lopen. Die gebruikers hebben één verbindende factor: ze beschikken allemaal over iOS 15.

Twitter logt je zomaar uit

Het is voor niemand precies duidelijk wat er speelt. Ook voor Twitter niet, geeft het bedrijf eerlijk toe. In een onlangs geplaatste tweet laat het bedrijf weten de bug te onderzoeken. “Sorry voor de overlast”, schrijft de woordvoerder. “We houden jullie op de hoogte over een eventuele oplossing voor dit probleem.”

Hoewel dit probleem nog niet zo vaak onder de aandacht komt, is het waarschijnlijk groot genoeg voor Twitter om er officieel op de reageren. Helaas is op moment van schrijven niet bekend hoe lang het duurt voordat het opgelost wordt. Ook weten we nog niet wat er precies voor nodig is om dit op te lossen.

Ligt het aan de servers of de app?

Het probleem kan aan de app liggen en in dat geval heb je simpelweg een update nodig om het probleem te verhelpen. Maar het kan ook zijn dat er iets aan de hand is bij de servers van Twitter. Dan moet het sociale medium kijken wat het intern kan doen om deze irritatie weg te krijgen. Dat kan mogelijk veel tijd kosten.

Twitter verstopt verbeteringen achter de betaalmuur (en dat is onzin)

Mocht je dit verhaal op de voet willen volgen, volg dan sowieso het Twitter Support-account. Dat account geeft relatief snel updates over problemen en andere belangrijke zaken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Twitter komt met een oplossing voor irritant iOS 15-probleem
Sluiten