Mark Hofman
Mark Hofman Digital 15 november 2021 0reacties

Wat te kijken op Netflix? Deze 10 films en series zijn immens populair!

Netflix heeft een gigantisch aanbod aan films en series. Dat jij soms niet weet wat je kijken moet is dus best wel goed te begrijpen. Daarom helpen we je bij One More Thing graag een handje.

In Nederland zijn ongelofelijk veel mensen met een Netflix-account. Mensen wiens kijkgedrag meer vertelt dan dat ze zelf misschien weten. Op basis van wat Nederland leuk vind is het dus best makkelijk uit te vogelen welke films en welke series je anno 2021 precies moet kijken.

Netflix Nederland: 10 films en series voor week 46

In week 46 zien we de duurste Netflix-film ooit gemaakt, gaan we los met een heerlijke romantische komedie en kunnen fans van League of Legends hun geluk niet op. Ik zet vandaag tien titels voor je op een rij waar je deze week volop van kunt genieten!

#10 Netflix: Paw Patrol

Ouders met kleine kinderen zullen zonder twijfel weten wat Paw Patrol te bieden heeft. Ouders met kinderen die nog niet bekend zijn met de serie: zet je schrap. In dit geanimeerde avontuur volgen we zes heldhaftige puppy’s die onder leiding van een 10-jarige op allerlei gewaagde reddingsacties gaan. Acties die vol zitten met probleemoplossend vermogen, coole voertuigen en een flinke dosis humor.

Seizoen 1, seizoen 5 en seizoen 6 zijn te zien op Netflix. Een aflevering van Paw Patrol duurt 23 minuten.

#9 Dynasty

In de jaren tachtig was er een immens populaire soap genaamd Dynasty. Een serie dat in 2017 van The CW een remake kreeg en die je inmiddels ook uitgebreid op Netflix kunt bekijken. In de serie volgen we twee families: de Carringtons en de Colby’s. Twee families die niet alleen uit zijn op de zeggenschap van hun fortuin, maar ook hun kinderen.

Inmiddels zijn er vier seizoenen van Dynasty te zien op Netflix. Een aflevering duurt gemiddeld iets meer dan 40 minuten.

#8 Netflix: Maid

Alex heeft meer dan genoeg van haar relatie waarin ze gewelddadig wordt behandeld door haar partner. Ze besluit samen met haar kind Maddy weg te lopen van huis om een betere toekomst op te bouwen. Dat is zwaar, maar als ze eenmaal een baan als schoonmaakster gevonden heeft komen de plannen een klein beetje van de grond. Ook al is dat niet helemaal het leven wat ze voor ogen had.

Maid is een miniserie en bestaat uit 10 afleveringen die tussen de 47 en 60 minuten duren.

#7 De Grote Slijmfilm met Bibi

Nog een leuke familiefilm nodig om samen met de kinderen te kijken komende week? Dan is De Grote Slijmfilm met Bibi zonder twijfel een aanrader. We volgen het verhaal van een speelgoedfabrikant die tegen een groot probleem aanloopt: zijn speelgoed verkoopt niet meer. De schuldige: het grote succes van slijm. Om daar een einde aan te maken besluit hij al het slijm in te pikken en het speelgoed te verbieden. Tijd voor Indy en Olivia om de waarheid te onthullen en de speelgoedfabrikant te kalmeren.

#6 Netflix: Squid Game

Squid Game kan natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. Wie de serie nog niet gezien heeft moet alles wat hij aan het doen is laten vallen en lekker languit op de bank ploffen. In deze serie volgen we de wanhopige Gi-hun die snel geld wil verdienen. Hij geeft zich hierom op voor een mysterieus spel, maar in de eerste ronde gebeuren er al dingen die hij nooit had kunnen verzinnen.

Er staat op dit moment één seizoen van Squid Game op Netflix. Deze bestaat uit 9 afleveringen van ongeveer een uur. Behalve aflevering acht, die duurt opeens 32 minuten. Want waarom ook niet?

#5 You

Het derde seizoen van het immens populaire You is onlangs verschenen en dat is te zien. De serie staat nu al enige tijd in de Top 10 op Netflix en staat ook deze week weer hoog in de notering. In de serie volgen we de gevaarlijk charmante Joe. Als hij je in het vizier heeft, dan is het echt oppassen geblazen. Hij zal er namelijk alles aan doen om een plaats in je leven te krijgen.

Er staan drie seizoenen van You op Netflix. Een aflevering duurt gemiddeld zo’n 45 minuten.

#4 Netflix: Arcane

Arcane is een animatieserie die gebaseerd is op de populaire MOBA League of Legends. Al is het verhaal over de zustersteden Piltover en Zaun, waar een tweedracht tussen heerst, ook uitstekend te volgen voor mensen die niets met de game hebben. We zien in de serie namelijk een tweeling die tegenover elkaar staan in de strijd tussen magische technologieën en botsende overtuigingen.

De eerste drie afleveringen van ongeveer 43 minuten zijn nu te zien op Netflix. De streamingdienst voorziet Arcane iedere week van nieuwe afleveringen.

#3 Narcos: Mexico

Narcos: Mexico is dé spinoff die de hitserie Narcos verdiend. Waar we in de eerste serie kennismaakten met het leven van Pablo Escobar, volgen we in deze spinoff het verhaal van Félix Gallardo. Hij was één van de hoofdrolspelers in het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80. De jaren waarin het Guadalajara-kartel zijn beste dagen beleefde.

Narcos: Mexico bestaat uit drie seizoenen van tien afleveringen. Een aflevering duurt gemiddeld 60 minuten.

#2 Netflix: Love Hard

Wie (nu al) zin heeft in een romantische komedie kan zich helemaal uitleven met de film Love Hard. Hierin maken we kennis met een schrijfster die 5000 kilometer reist om de liefde van haar leven te verrassen. Een liefde die ze online ontmoet heeft en niet helemaal lijkt te zijn wie hij is. Catfish! Alleen word de situatie nog ongemakkelijker op het moment dat de persoon waar ze verliefd op geworden is in het echt lijkt te bestaan.

#1 Red Notice

De duurste Netflix-film ooit gemaakt heet Red Notice. Een film met Ryan Reynolds, Dwayne The Rock Johnson en Gal Gadot in de hoofdrol belooft veel goeds. Iets dat ook zeker geldt voor de verhaallijn van deze film.

Wanneer een FBI-profiler achter ‘s werelds meest gezochte kunstdief aanzit, komt hij erachter dat samenwerken misschien wel de beste oplossing is. Je kunt een grote tegenstander als “The Bishop” namelijk niet in je eentje pakken. Zeker niet, omdat deze persoon je iedere keer een stap voor is.

 

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Wat te kijken op Netflix? Deze 10 films en series zijn immens populair!
Sluiten