Raymon Mens
Raymon Mens Weekend poll 19 september 2021 14reacties

Weekend poll: welke iPhone 13 heb je besteld?

De iPhone 13 is sinds vrijdagmiddag 14:00 uur te bestellen en zowel bij Apple zelf als bij retailers en providers lopen de levertijden op. Bij Apple is alleen de iPhone 13 mini nog zonder extra wachttijd te bestellen. Andere modellen laten drie tot vijf weken op zich wachten.

Was er minder voorraad door het wereld­wijde chiptekort, of is de iPhone 13 onverminderd populair? Tijd voor de weekend poll! Heb jij een iPhone 13 besteld, of ben je uiteindelijk nog tevreden met je huidige toestel?

Reacties: 14

TheBigZ
TheBigZ

Interessant. De meeste stemmers die in zijn voor een nieuwe iPhone 13 gaan voor de “Pro” versie. Gelijk verdeeld over “Pro” en “Pro Max”.

teun43
teun43

Als iPhone SE eigenaar ben ik vandaag toch overgestapt naar de 13 mini en ben ik heel blij dat de mini iPhone ook nieuw is!

Maar ik ben aan de poll te zien wel in de minderheid…

Night
Night

Alleen maar fijn dat er ook iPhones voor de minderheid zijn :slightly_smiling_face: iets met ‘geen eenheidsworsten willen zijn’?

sedikit
sedikit

Night, zou je mij aldjeblieft uit kunnen leggen waar die poll nou precies staat, om eventueel in te vullen? Bij voorbaat dank!

rmens
rmens

@sedikit Probeer je adblocker/andere filters eens uit te zetten. Ik denk dat je 'm dan wel ziet.

sedikit
sedikit

Dank Raymond. Heb ingevuld “Geen, ik blijf bij mijn huidige toestel”. En ik mis daarmee helemaal niets. ik onthoud me wijsheidshalve maar van verder commentaar.

Night
Night

Waarom? Je maakt me nu extra nieuwsgierig naar je motivatie…:slightly_smiling_face:

TheBigZ
TheBigZ

Sedikit is trots op zijn ouwe meuk. Zijn iPhone 4 doet het nog uitstekend! :slight_smile:

Night
Night

Tot voor kort had ik ook nog gewoon een iPhone 6. Die deed het net zo goed als m’n nieuwe SE II.
Dus, “ouwe meuk” of niet. Als iets prima werkt, waarom zou je dan iets nieuws moeten aanschaffen?

(behalve dat die de nieuwste versies iOS niet – en misschien daardoor sommige apps ook – niet meer aankunnen)

sedikit
sedikit

@TheBigZ, en ja hoor! TheBigZ komt weer uit 'n holletje om weer de “ouwe meuk” kaart tegen tegen mij te kunnen treken. Zat je daar op te wachten? Ik vind het fantastisch voor je, dat je weer met de vaart der volkeren mee kunt doen à raison van meer dan € 1100. Ik ga mijn eigen weg The BigZ Overigens maak je nog een vergissing ook: ik heb een iPhone 6s. Dus geen 4. Komt je dat even slecht uit… :slightly_smiling_face:. Of ben ik met een 6s ook al belegen (zoals je opmerking)? :slightly_smiling_face: Night heeft helemaal gelijk: alles doet het op de 6s.

TheBigZ
TheBigZ

Hoe kom je daar bij? Ik heb ook ingevuld: “Geen, ik blijf bij mijn huidige toestel”.

zwah
zwah

Normaal gesproken zou ik voor de 13 pro max hebben gekozen, vanwege de batterij. Maar omdat Apple zegt de scansoftware op hun apparaten uit te zullen stellen (en dus niet er mee te stoppen) komt er voor mij geen nieuw toestel meer van Apple. Alles wat ik heb van Apple gaat weg. Mijn Mac mini met M1 is al weg, de rest volgt voor het einde van dit jaar. Gewoon een principe kwestie. Ben zelf niet gebonden aan een bepaald ecosysteem, dus dat is gemakkelijk aan te passen.

sedikit
sedikit

@TheBigZ
"Hoe kom je daar bij? Ik heb ook ingevuld: “Geen, ik blijf bij mijn huidige toestel”.
Ligt een beetje aan jezelf. Omdat je al een paar keer in het verleden deze oude-meuk-opmerkingen maakte als ik b.v. tevreden was met mijn “oude meuk”, of er iets over vroeg. In die twee woorden zit een zeker dedain. Je suggereert daarmee op een hoger/verder plan te staan.
Overigens zit ik er niet echt mee. Vrede zij met u en mij :slightly_smiling_face:

Night
Night

Nu weer allemaal vriendjes?

Reageer op artikel:
Weekend poll: welke iPhone 13 heb je besteld?
Sluiten