Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Digital 15 september 2021 3reacties
Leestijd: 2 minuten

Samsung haalt op hilarische wijze uit naar Apple vanwege de iPhone 13

Samsung keek naar de presentatie van de iPhone 13-lijn en kon het niet laten om er een grappig bedoelde tweet aan te besteden. De nieuwe iPhone is in staat beelden in 120 Hertz te weergeven, een functionaliteit die de Zuid-Koreaanse concurrent al een tijdje aanbiedt. En dat is precies het onderwerp waar de fabrikant zichzelf mee in de schijnwerpers plaatst.

Het gaat hier om een simpele tweet van slechts een paar woorden. Tijdens het Apple-evenement van dinsdagavond, bracht Samsung een tweet uit met daarin de tekst: “We’ve been refreshing at 120Hz for a while now…”. En dat terwijl de concurrent eigenlijk relatief kort dezelfde soort functionaliteit aanbiedt op z’n smartphones.

Samsung maakt grapje over Apple

De eerste smartphone van Samsung die een scherm aanbood met zo’n hoge verversingssnelheid, was de Galaxy S20. Dat toestel kwam uit in maart 2020, ongeveer anderhalf jaar geleden. In smartphoneland lijkt dat een eeuwigheid geleden, omdat de ontwikkelingen snel gaan, maar op een mensenleven is dat niet heel lang.

Samsung en Apple halen wel vaker naar elkaar uit in grappige bedoelde opmerkingen, maar ze kunnen allebei ook heel goed overdrijven in hun statements en grapjes. Dat blijkt ook hier het geval te zijn dus. De Zuid-Koreaanse fabrikant krijgt overigens wel harde tweets terug op deze opmerking; niet iedereen kan hem waarderen.

Reacties op Twitter

Verschillende gebruikers laten van zich horen. Zo vraagt iemand zich af of Samsung zich de tijd nog kan herinneren dat elke telefoon een oplader had in de doos. Daarna stelde iemand dat de iPad Pro eerder was met een 120Hz-display. Daar werd dan op gereageerd door een andere gebruiker, die zei dat dat scherm afkomstig is van, je raadt het al, Samsung.

Apple is een bedrijf dat niet altijd de eerste is met nieuwe technologieën en wacht totdat bepaalde dingen ietwat doorontwikkeld zijn. Dat kan voordelen opleveren. Denk dan aan batterij-optimalisatie of slimme implementaties, die eerder niet voor handen waren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 3

zwah
zwah

Samsung staat in ieder geval op nummer 1 als het gaat om het versneld afsluiten van op de achtergrond draaiende apps. [Don’t kill my app! | Hey Android vendors, don’t kill my app! Lijstaanvoerder:

DokterBibber
DokterBibber

Totaal niet geïnteresseerd in dit potje ver plassen.

Ik heb gekozen voor het Apple eco systeem en het kan me werkelijk niets schelen wat er met Android of Windows gebeurt. Het is allemaal zo vreselijk kinderachtig.

zwah
zwah

Snap dan ook niet waarom je er wel op reageert, als het je toch niet interesseert, maar blijkbaar heb je niet veel anders te doen.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Samsung haalt op hilarische wijze uit naar Apple vanwege de iPhone 13
Sluiten