Mark Hofman
Mark Hofman Apple TV+ 30 augustus 2021 4reacties
Leestijd: 2 minuten

Marvel-duo gaat de show stelen in Apple TV+ film ‘Ghosted’

Apple TV+ zorgt ervoor dat een heerlijk Marvel-duo weer herenigd wordt. De streamingdienst haalt Scarlett Johansson en Chris Evans binnen voor de film ‘Ghosted’.

Er is op dit moment erg weinig bekend over de aankomende film, al weten we wel welke personen erbij betrokken zijn. En wat dat betreft staat er iets heel moois op ons te wachten.

Marvel-duo herenigd op Apple TV+

Chris Evans en Scarlet Johansson spelen beide de hoofdrol in de nieuwe Apple TV+ film ‘Ghosted’. Wat deze romantische actiefilm precies te bieden heeft is nog niet bekend. Wel weten we dat ‘Ghosted’ geregisseerd wordt door Dexter Fletcher, de man achter de film Rocketman. Daarnaast zijn ook Paul Wernick en Rhett Reese betrokken. De schrijvers, die voornamelijk bekend als de schrijvers van Deadpool, zullen het script van de film verzorgen.

Captain America Marvel Chris Evans.
Captain America.

Chris Evans staat in het Marvel Universum het beste bekend om zijn rol als Captain America. Al is dat niet het eerster personage dat hij tot leven bracht in de franchise. In 2005 speelde hij de rol van The Human Torch in Fantastic Four. Scarlett Johansson maakte in 2008 haar debuut in het Marvel-universum. In de film Iron Man was zij voor het eerst te zien als Natascha Romanoff die beter bekend staat als Black Widow.

De twee acteurs hebben het Marvel Universum op dit moment los gelaten, maar slaan dus wel weer de handen ineen voor de nieuwe titel op Apple TV+.

Jon Stewart maakt ook zijn debuut

Apple TV+ lijkt steeds meer bekend namen naar zijn streamingdienst te halen. Zo werd vandaag ook bekend dat Jon Stewart zijn eigen programma krijgt. The Problem With Jon Stewart zorgt ervoor dat de geliefde Amerikaanse Komiek, die op Comedy Central uitstekend wordt vervangen door Trevor Noah, eindelijk terugkomt.

Apple TV+ onthult releasedatum van The Problem With Jon Stewart

Benieuwd wat hij precies gaat doen op Apple TV+ en wanneer dat dan ook daadwerkelijk te zien is? Lees dan zeker even het artikel dat Jeroen er eerder vandaag over schreef.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 4

Pieter1969
Pieter1969

“Een heerlijkE Marvelduo….”. Bij deze verwijder ik OMT uit mijn bladwijzers. Wat een triest slecht taalgebruik, zowel qua spelling, stijl en grammatica. En niet alleen dit voorbeeld hoor, structureel.

nlmarco
nlmarco

Zegt de term “Drama queen” je wat ? Je voldoet er 100% aan.

Meneertje stoort zich aan woordjes van anderen. Met stampvoetend theater moet meneertje ons laten weten dat het hem zo ontzet dat hij vertrekt en hij de deur met luide klap achter zich dichtslaat.

Vergeet u niet zichzelf wel nog uit te schrijven? Adieu

Pieter1969
Pieter1969

Je reactie zegt genoeg.

nlmarco
nlmarco

In tegenstelling tot die van jou.
Niets zeggend. Je account had je al verwijderd kunnen hebben.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Marvel-duo gaat de show stelen in Apple TV+ film ‘Ghosted’
Sluiten