Mark Hofman
Mark Hofman Geruchten 9 juli 2021

Kuo: ’11-inch iPad Pro in 2022 ook voorzien van een miniLED beeldscherm

Apple brengt volgend jaar een 11-inch iPad Pro op de markt met een miniLED-beeldscherm. Dat is het bericht dat betrouwbare analist Ming-Chi Kuo vandaag naar buiten brengt.

Komt de voorspelling van Kuo uit, dan krijgt de 11-inch iPad Pro volgend jaar dus hetzelfde voordeel als het 12.9-inch model van dit jaar. Al zal dit niet het enige product zijn dat voorzien wordt.

11-inch iPad Pro met miniLED

Ming-Chi Kuo laat in een gesprek met investeerders weten dat er volgend jaar in ieder geval drie apparaten voorzien worden van de beeldschermtechnologie. Volgens hem gaat het om de 11-inch iPad Pro, de 12.9-inch iPad en een nieuwe MacBook Air.

Het eerste product van Apple dat voorzien werd van miniLED was de 12.9-inch iPad Pro. Het nieuwe model verscheen in april van dit jaar. De technologie zorgt ervoor dat beeldschermen het, op het gebied van contrast, op kunnen nemen tegen OLED-panelen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de 10.000 miniLEDs die in het scherm zitten.

Toekomstige MacBook Pro krijgt veel dingen, maar de Touch Bar is er niet één van

Toch lijkt de technologie het niet te winnen van de OLED-schermen. Eerder deze week kwam het bericht al naar buiten dat verschillende iPad-modellen voorzien zullen worden van deze technologie. Benieuwd welke producten? Lees dan zeker even het artikel via de bovenstaande link!

Reageer op artikel:
Kuo: ’11-inch iPad Pro in 2022 ook voorzien van een miniLED beeldscherm
Sluiten