Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Digital 31 mei 2021 2reacties

T-Mobile onthult ultieme abonnement voor Netflix- en Videoland-fans

Ben je een echte bingewatcher? Dan heeft T-Mobile goed nieuws voor je! Het komt met een speciaal abonnement voor Netflix- en Videoland-fans.

T-Mobile heeft al jaren het Unlimited-abonnement. Daarmee kun je voor een vast bedrag zoveel bellen, sms’en en internetten als je wil. Nu krijgt het een nieuw alternatief waarbij ook de Netflix– en Videoland-fans aan hun trekken komen.

Netflix en Videoland via T-Mobile

Het nieuwe abonnement heet Unlimited Entertainment. Het is het bestaande T-Mobile Unlimited-abonnement met daarbij Netflix en Videoland. Het is zowel voor nieuwe als bestaande klanten verkrijgbaar. Die laatste groep kan via hun eigen account aanvinken dat ze deze service erbij willen. Dat is natuurlijk niet gratis, maar wel goedkoper dan wanneer je beide streamingdiensten afzonderlijk zou afsluiten.

Het standaard Unlimited-abonnement kost 35 euro per maand. De nieuwe deal heeft een prijs van 50 euro (bij twee jaar) en is dus 15 euro duurder. Als je het Videoland- en het standaard Netflix-abonnement bij elkaar optelt kom je op een totaal uit van 18,98 euro. Met de nieuwe deal van T-Mobile bespaar je dus een kleine 4 euro per maand. Dat lijkt niet veel, maar dat is per jaar zo’n 48 euro. Voor dat bedrag kun je als streamingfan een lidmaatschap van Amazon Prime Video voor financieren, zonder dat je extra betaalt.

Netflix Apple
De streamingdienst op je beeldscherm (Afbeelding: Pexels)

Blijven streamen

Met Netflix en Videoland heb je twee van de populairste streamingdiensten in Nederland te pakken bij het nieuwe T-Mobile-abonnement. Netflix behoeft eigenlijk geen uitleg, want iedereen weet welke topseries daar zijn te zien. Zo zie je daar onder andere Lupin, Stranger Things en Undercover. Recent spraken we Frank Lammers en Elise Schaap over Ferry de film. Dat is hieronder te zien!

Apple Music: 5 iPhone-apps om het meeste uit de streamingdienst te halen

Bij Videoland heb je vooral veel Nederlands aanbod. Op de streamingdienst zijn bijna alle programma’s van RTL te zien. Ook maakt het speciale Exclusives zoals Villa Oranje en Mocro Maffia en heeft het internationale toppers als The Handmaid’s Tale in het portfolio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 2

kevv
kevv

Ik bespaar nu €19…

Goderikus
Goderikus

Huawei kijkt intussen lekker mee, dus laat die ook wat betalen !

Reageer op artikel:
T-Mobile onthult ultieme abonnement voor Netflix- en Videoland-fans
Sluiten