Mark Hofman
Mark Hofman OMT Specials 1 mei 2021 0reacties

One More Thing als app op je iPhone of iPad: zo haal je hem binnen

Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat One More Thing eindelijk een nieuwe website heeft. Naast de nieuwe website hebben we ook een nieuwe forum, maar is de app achtergebleven. Gelukkig hebben we daar iets op gevonden.

Het is namelijk mogelijk om One More Thing als snelkoppeling op je beginscherm te zetten, waardoor onze website als web-app te gebruiken is. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat doet.

5 AirTag functionaliteiten die deze tracker de moeite waard maken

One More Thing als app op iPhone of iPad

Dankzij het nieuwe framework leent de website van One More Thing zich uitstekend voor je smartphone of tablet. Uiteraard doet onze daadwerkelijke app dat ook, maar deze is inmiddels flink verouderd. Daarom zouden we onze lezers, die gebruikmaken van de app, willen adviseren om over te stappen naar de nieuwe variant. Al moet je dan natuurlijk wel even weten hoe je dat precies doet.

One More Thing zet je als volgt op het beginscherm:

  • Ga naar de website via de Safari-app op je iPhone of iPad
  • Druk op het deel-icoontje onderaan (in het midden)
  • Selecteer de optie Zet op beginscherm
  • Verander de naam in One More Thing (of wat jij wil)
  • Druk op Voeg toe

Vanaf nu is het mogelijk om met één druk op de knop al onze artikelen te lezen!

Nieuwe gang van zaken

De nieuwe website zorgt ervoor dat we een hoop oude gezichten en een flink aantal nieuwe gezichten tegenkomen. Het overgrote deel is erg positief over de nieuwe website, maar we zien ook zeker een aantal vragen voorbijkomen. We begrijpen uiteraard dat er over bepaalde onderwerpen die op de voorpagina verschijnen wat vragen zijn en die vragen willen we binnenkort dan ook graag beantwoorden.

M1 iPad Pro: 5 opvallende dingen die je misschien niet zijn opgevallen

Op dit moment zijn we achter de schermen nog een beetje aan het kijken hoe we alles het beste in kunnen richten. We zijn op de goede weg, maar de puntjes moeten nog op de “i” worden gezet. Wanneer dat achter de rug is verschijnt er een artikel op de website waarin we uitleggen welke kant we op willen gaan, hoe we dat gaan doen en waarom we dat doen.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
One More Thing als app op je iPhone of iPad: zo haal je hem binnen
Sluiten