Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 6 mei 2021 0reacties

M1 MacBook Air speelt in deze renders perfect in op M1 iMac

Met de komst van de nieuwe M1 iMac werd de desktop computer van Apple in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen werd het daadwerkelijke ontwerp van het apparaat aangepast, maar zagen we ook voor het eerst nieuwe kleurenopties. Iets dat zomaar eens doorgevoerd kan worden in een nieuwe M1 Macbook Air.

Ian Zelbo, die online beter bekend staat als Renders By Ian, liet zijn eigen creativiteit spreken. Hij ontwierp een aantal renders waardoor we een goed idee krijgen hoe zo’n gekleurde MacBook Air er precies uit zou kunnen zien.

Apple duidelijk over M1 iMac: ‘niet alle kleuren beschikbaar in de winkel’

M1 MacBook Air in een blauwe kleur

Hoe een nieuwe MacBook Air er precies uit komt te zien weten we natuurlijk nog niet. Wel kunnen we de lijn van de nieuwe M1 iMac doortrekken en onze creativiteit de vrije loop geven. Nu zijn we op de redactie niet dusdanig goed in vormgeving dat we deze gedachten om kunnen zetten in prachtige renders, maar dat geldt niet voor Ian Zelbo. Op Twitter deelt de grafisch ontwerper een aantal renders die ons best wel aanspreken.

In de beelden is een nieuwe M1 MacBook Air te zien in de kleur blauw. Het gaat om een lichte kleur blauw die, wat ons betreft, veel wegheeft van de iPhone 12 kleuren. Voor de smartphone maakt Apple namelijk ook gebruik van lichtere pastelkleuren, zoals het bedrijf dat bij de groene variant doet. De witte schermranden sluiten uitstekend aan bij de rest van de laptop. Bekijk de beelden zelf hieronder:

De verwachting dat Apple binnenkort een nieuwe M1 MacBook Air is er overigens nog niet. Wel zijn er geruchten dat er een 14-inch en een 16-inch MacBook Pro verschijnt.

De gloednieuwe iMac

Zoals gezegd zijn de bovenstaande M1 Macbook Air renders niet voor niets gemaakt. Apple introduceerde tijdens het Spring Loaded evenement een hoop nieuwe producten, waaronder een nieuwe M1 iMac. Deze iMac is voorzien van de Apple Silicon-chip, maar dus ook van een aantal nieuwe kleurenopties.

iMac krijgt langverwachte upgrade: Apple Silicon, strakker ontwerp en meer

Benieuwd wat de computer van Apple allemaal te bieden heeft, lees dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
M1 MacBook Air speelt in deze renders perfect in op M1 iMac
Sluiten