Mark Hofman
Mark Hofman iPhone 7 mei 2021 0reacties

iPhone 12 als camera: Apple geeft nieuwe tips voor fantastische beelden!

De iPhone 12 is voorzien van een hoop interessante camerafunctionaliteiten waar je prachtige plaatjes mee kunt schieten. Alleen hoe maak je er optimaal gebruik van? Apple helpt je een handje en laat het je in een nieuwe video zien.

Fotografen Donghoon J. en James T. geven je een masterclass in de drie minuut durende video van Apple. Pak je iPhone 12 er maar bij, want er valt veel te leren vandaag.

iPhone 12 review: een fantastische deal voor een fantastische upgrade

iPhone 12: haal het meeste uit je camera

Op videogebied zijn er veel dingen die je iPhone 12 kan doen. De functionaliteiten zijn zo gevonden, maar de ideale manier om er ook echt gebruik van te maken niet. Daarom laten de kunstenaars van Incite, in een video van Apple, zien hoe je dat precies kunt doen. In de video worden drie verschillende standen van de iPhone 12 camera getoond.

Zo zie je hoe je gebruik kunt maken van Stop Motion en op die manier een uitstekende video kunt produceren. Daarnaast krijg je een korte masterclass in het maken van Slo-Mo beelden en handige trucjes om deze zo indrukwekkend mogelijk uit de verf te laten komen. Om de korte les af te sluiten geven beide heren je wat tips over het gebruik van de Time-lapse functie van je iPhone 12.

De lente staat voor de deur en het is dus hoogtijd om deze zo mooi mogelijk vast te leggen. Bekijk de handige tips in onderstaande video:

Nieuwe kleuren voor de lente!

Tijdens het Spring Loaded evenement introduceerde Apple niet alleen een lading nieuwe producten. Het bedrijf onthulde ook een aantal nieuwe accessoires voor de iPhone 12-serie en kwam zelfs met een gloednieuwe kleurenoptie aanzetten. De twee instapmodellen van de serie zijn nu ook in het paars te verkrijgen. Iets dat uitstekend past bij de kleurvolle MagSafe hoesjes die geïntroduceerd zijn.

Apple introduceert nieuwe MagSafe accessoires: van hoesjes tot wallets

Benieuwd naar welke kleuren de hoesjes op dit moment te koop zijn? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
iPhone 12 als camera: Apple geeft nieuwe tips voor fantastische beelden!
Sluiten